Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woninginrichting Roermond in staat van faillissement

Deze week is bekend geworden dat een woninginrichter uit Roermond de financiƫle problemen niet te boven is gekomen. Daarom heeft de rechtbank Roermond de firma De Schacht Homestyling B.V., handelend onder Woninginrichting Roermond, in staat van faillissement verklaard. Peter Broekmans zal zich als curator hier verder in gaan verdiepen.De website van De Schacht Homestyling is inmiddels niet meer online. Wel zijn er uiteenlopende reviews te vinden op Google. Klanten uit het verleden lijken erg tevreden te zijn. "Supertevreden met de nieuwe vloer op de bovenverdieping. Van begin tot eind waren ze heel erg betrokken en werd er meegedacht voor het beste resultaat. Het is een hele mooie vloer geworden en ik ben erg tevreden met het resultaat", laat iemand weten.

Niet iedereen is even blij. "Ze zijn failliet in Roermond. Weg nieuwe vloer, weg ruim 400 euro aanbetaling. En nu halsoverkop genoodzaakt ergens anders een nieuwe vloer zoeken. En ook niets laten weten. We kwamen er bij toeval achter." Gemiddeld scoort de woninginrichter 3,8 sterren van de 5.

Meer informatie:
De Schacht Homestyling / Woninginrichting Roermond
Keulsebaan 501
6045 GG Roermond