Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noordenhout zet de volgende stap

Met een goed gevoel wordt bij Noordenhout teruggekeken op de afgelopen jaren. "Maar vanuit ambitie kijken wij ook vooruit", laat directeur André van der Vegt weten. "Dat betekent dat het handelsbedrijf vanaf juli 2024 zelfstandig wordt voortgezet. Met deze stap naar volledige verzelfstandiging worden de activiteiten voortgezet vanaf Dolderweg 3 in Steenwijk.

Noordenhout zag 1 november 2018 het levenslicht door een samenwerking tussen André van der Vegt en Wirt Groen. Twee mannen die elkaar al vanaf 1997 kennen uit hun gezamenlijk periode bij Houthandel Wicherson in Steenwijk. Het contact is al die jaren gebleven en in de zomer van 2018 zagen ze beide voldoende kansen om een nieuwe hardhoutonderneming voor Noord-Nederland op te richten: Noordenhout B.V.André is directeur, eigenaar en het gezicht van Noordenhout. Met gepaste trots en vol enthousiasme geeft hij – no nonsens – vorm en inhoud aan Noordenhout. Zijn oorsprong in de houtbranche ligt bij Houthandel Wicherson, waar hij in 1997 is gestart als vertegenwoordiger. Vervolgens heeft hij bij verschillende hardhoutimporteurs gewerkt.

Dat maakt dat hij veel kennis, ervaring en netwerk heeft in de houtwereld. Zowel de in- als verkoopkant kent hij door en door. Hij kent de spelers in de markt. Veel verwerkers van hardhout in Nederland en in het bijzonder het noorden van het land zijn voor André al jarenlang bekenden. De afgelopen jaren heeft hij ook de importkant goed leren kennen. Zijn contacten in onder andere Canada, Maleisië, Brazilië en Noord-Amerika komen voor Noordenhout nu goed van pas.

Meer informatie:
Noordenhout
Dolderweg 3
8331 LL Steenwijk
0521 700 205
[email protected]
www.noordenhout.nl

Publicatiedatum: