Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PostNL komt met de schrik vrij in België en ontloopt miljoenenboete

PostNL België is door de rechtbank in Antwerpen volledig vrijgesproken in een zaak betreffende bezorgondernemers. De kernvraag in deze rechtszaak was of PostNL België zich gedroeg als de werkgever van de werknemers van de bezorgondernemers betrokken in deze zaak en/of misbruik maakte van zijn positie als opdrachtgever tegenover bezorgondernemers. De rechtbank in Antwerpen sprak PostNL op alle vlakken vrij en bevestigde dat PostNL voldoet aan wet- en regelgeving. Ook zijn de bestuurders van PostNL België volledig vrijgesproken. Hiermee ontloopt PostNL boetes van in totaal 24,4 miljoen euro.

Langdurige rechtszaak
Sinds 2021 heeft de rechtszaak tegen PostNL België aanzienlijke impact gehad op zowel individuele medewerkers als de organisatie als geheel, vanwege de aard van de beschuldigingen en de voortdurende onzekerheid. Dit heeft de betrokkenen diep geraakt. PostNL heeft altijd aangegeven zich te houden aan wet- en regelgeving en daarmee vertrouwen gehouden in de bedrijfsvoering en samenwerkingen met partners, klanten en ondernemers. Nu en in de toekomst richt PostNL zich op het bieden van hoogwaardige e-commerce dienstverlening aan alle klanten in België en Nederland. Dat meldt PostNL in een persbericht.

Meer informatie:
PostNL
www.postnl.nl

Publicatiedatum: