Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Big Green Egg en in-lite bundelen krachten

Met het voorjaar in volle gang en de avonden die steeds langer worden, lanceren in-lite en Big Green Egg de SWAY TABLE Big Green Egg-edition. Deze tafellamp combineert de slimme technologie en het strakke design van in-lite met het iconische uiterlijk van Big Green Egg, en is daarmee een must-have voor zowel designliefhebbers als Big Green Egg fans.



Twee merken, een missie
"Big Green Egg en in-lite hebben dezelfde missie; we willen dat iedereen geniet van hun buitenruimte en magische momenten creƫert met vrienden en familie. Met de buitengrill van Big Green Egg en buitenverlichting van in-lite, ben je verzekerd van die lange, onvergetelijke avonden met het beste eten in de meest magische setting. De SWAY TABLE Big Green Egg-edition biedt 'best of both worlds' en is daarmee het perfecte product voor zowel designliefhebbers als Big Green Egg fans", aldus Veronique Vorthoren, Senior Brand Marketeer van in-lite.

Amber Eekhout, Marketing Manager bij Big Green Egg: "Vanuit Big Green Egg zijn we altijd op zoek naar partnerships die ons merk versterken. Met in-lite hebben we de perfecte partner gevonden. Twee merken die de focus hebben op kwaliteit, buitenleven en het samen genieten van mooie momenten. We kijken er naar uit om de SWAY TABLE Big Green Egg edition met elkaar op de markt te brengen en zo sfeer te brengen in de tuinen van onze EGG-fans."

SWAY TABLE Big Green Egg
De SWAY TABLE Big Green Egg-edition is een draadloos en draagbaar armatuur met het iconische uiterlijk van de Big Green Egg. De lamp kan overal worden geplaatst en kan eenvoudig aan de Big Green Egg EGG Mates worden gemonteerd met de bijpassende clip. Dankzij de extreem lange batterijduur tot maximaal 60 uur, geniet je moeiteloos tot in de late uurtjes van al je buitenkooksessies. Daarnaast bepaal je zelf de sfeer door de helderheid aan te passen met een simpele handbeweging.

Meer informatie:
Green Egg
www.biggreenegg.eu

Publicatiedatum: