Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De nieuwe Pedrali collecties combineren esthetiek en functionaliteit

De zomer staat voor de deur, samen met het groeiende verlangen om te genieten van aangename momenten van ontspanning in de buitenlucht. De dagen worden langer, de zon schijnt hoog aan de hemel en de natuur ontwaakt, waardoor de juiste sfeer wordt gecreëerd om het buitenleven te ervaren en te ontsnappen aan de realiteit: panoramische terrassen, weelderige tuinen en gastvrije veranda's van restaurants, cafés, hotels of woningen, om nog maar te zwijgen van gemeenschappelijke ruimtes in werkruimten. Het ontwerp van buitenruimtes heeft de afgelopen jaren aanzienlijke veranderingen ondergaan, volgens trends die zich richten op duurzaamheid, comfort en esthetische innovatie.

De toenemende focus op buitenleven heeft geleid tot de ontwikkeling van oplossingen die buitenruimtes verbeteren en ze omtoveren tot ware paradijselijke hoekjes.

In deze context speelt meubilair een centrale rol, het bevordert sociale interactie en buitenwelzijn, terwijl het omgevingen creëert voor gezelligheid en delen. Pedrali, een 100% Italiaans merk, is sinds 1963 geworteld in buitenmeubilair en presenteert collecties die zijn ontworpen om ruimtes te herconfigureren zodat ze efficiënt en veelzijdig worden.

Pedrali buitencollecties worden gekenmerkt door uitstekende technische prestaties en esthetiek, en bieden hetzelfde niveau van comfort en elegantie als binnenmeubilair. Gemaakt van hoogwaardige materialen, garanderen deze collecties weerstand tegen weersinvloeden, zilte zeelucht en zonlicht, eenvoudig onderhoud en duurzaamheid na verloop van tijd. Maatwerk speelt ook een belangrijke rol, want elke buitenruimte is uniek en weerspiegelt de persoonlijkheid en behoeften van degenen die er wonen. De mogelijkheid om meubels op maat te maken maakt elk project uniek. In navolging van deze trends onthulde Pedrali op de Salone del Mobile.Milano 2024 haar nieuwe buitencollecties, waarmee het belang van het genieten van buitenruimtes opnieuw wordt bevestigd.

Meer informatie:
Pedrali
www.pedrali.it

Publicatiedatum: