Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Good&Mojo komt met Mini collectie

'We willen iets extra's doen voor onze klanten, die het nu niet altijd makkelijk hebben'

Al sinds een aantal jaren zijn klanten van It's about RoMi en Good&Mojo gewend dat er om het jaar één collectie per label gelanceerd wordt: het ene jaar van het label Good&Mojo en het andere jaar van It's about RoMi. Daar komt vanaf nu verandering in bij de verlichtingsspecialist.

"Vanaf heden zullen we ieder jaar een nieuwe collectie uitbrengen van beide merken", legt Dunja Wierema uit. "We willen iets extra's doen voor onze klanten. Deze tijd is namelijk best uitdagend voor retailers. Dan is het fijn om nieuws te kunnen tonen in de winkels. Op deze manier willen we consumenten prikkelen om naar de winkels te blijven komen."


Dunja Wierema van it's about RoMi.

Drie nieuwe series
Eerder dit jaar werd de nieuwe it's about RoMi-collectie op de markt gebracht. Nu is het tijd voor een mini-collectie van Good&Mojo. Deze bestaat uit drie nieuwe series: Cuzco, Panama en Andros. De verlichting is geschikt voor zowel in huis als voor de zakelijke projectmarkt. In december volgt de grotere collectie van Good&Mojo, dit is dus eigenlijk een soort sneakpreview van wat komen gaat. Wij hebben er weer het volste vertrouwen in dat deze series goed ontvangen worden in de markt."

Cuzco, de poort naar Machu Picchu
De eerste serie is vernoemd naar Cuzco, een stad gelegen in de majestueuze Andes. Het dient als vertrekpunt naar het wereldberoemde Machu Picchu, de overblijfselen van een oude Inca-stad hoog in de bergen. De Cuzco bestaat uit één lamp in twee verschillende uitvoeringen, gemaakt van jute.


Serie Cuzco.

Panama, rijkdom van de natuur
Panama is niet alleen een land dat zich uitstrekt tussen Midden- en Zuid-Amerika, maar ook een nieuwe serie van Good&Mojo. Het land is onder andere bekend om zijn natuurlijke rijkdommen. De lampen in deze serie zijn gemaakt van raffia. Deze snelgroeiende palmsoort, die weinig bemesting of irrigatie vereist, in een nieuw materiaal in de collectie. "Onze creative designer Esther Kolder heeft hier prachtige verlichting van ontworpen." De Panama is geschikt voor zowel plafond als muur, beschikbaar in twee maten en drie kleuren (natuurlijk, grijs en bruin).


Serie Panama.

Andros, paradijs van de Cycladen
En dan hebben we nog de Andros, het meest noordelijke eiland van de Cycladen in Griekenland. Het wordt gezien als de poort naar de Egeïsche Zee. De Andros is gemaakt van zeegras. Ook zeegras is duurzaam omdat het op een duurzame en milieuvriendelijke manier wordt verkregen. De Andros is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor zowel plafond als tegen de wand.


Serie Andros.

FSC-Certificaat
Sinds dit jaar is Good&Mojo ook in het bezit van het FSC certificaat. Die betekent dat al het hout dat gebruikt wordt uit verantwoord beheerde bossen komt. Dit internationale keurmerk wordt gesteund door overheden, bedrijven en mileuorganisaties. Weer een mooie mijlpaal voor het bedrijf. Verder steunt Good&Mojo de Stichting Waka Waka door een deel van de omzet hieraan te doneren en plant het een boom voor elke lamp die verkocht wordt via Eden Reforestation Project.

Maison&Objet
Deze nieuwe collecties zullen in september getoond worden aan het grote internationale publiek. Na een tijd afwezig te zijn geweest, zal it's about RoMi deelnemen aan Maison&Objet in Parijs. "Hier zullen we niet alleen de nieuwe collectie 2024/2025 van it's about RoMi laten zien, maar ook een nieuwe collectie van Good&Mojo."

Zusterbedrijven Light&Living en Present Time
Ook zusterbedrijven Present Time (in Almere) en Light & Living (in Noordwijk) introduceren hun nieuwe collecties. In Almere zijn ook de producten van it's about RoMi te bewonderen. Vanaf maandag 10 juni kunnen er afspraken ingepland worden om een kijkje te komen nemen. Voor een afspraak met Light & Living kan direct contact opgenomen worden met Light & Living. Voor een bezoek aan de Present Time-showroom kan contact opgenomen worden met distributeur RC Product. Zakelijke projectinrichters kunnen direct bij Dunja een afspraak maken.

Meer informatie:
It's about RoMi
Herengracht 516-1
1017 CC Amsterdam
+31 (0)20 330 58 70
[email protected]
www.itsaboutromi.nl

Good&Mojo
+31 (0)20 330 58 70
[email protected]
www.goodandmojo.nl