Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe meubellijn Ethimo en Zanellato/Bortotto

Ethimo en Studio Zanellato/Bortotto hebben Patio ontworpen, een nieuwe lijn van buitenmeubilair die opvalt door het creatieve gebruik van vlechtwerk gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van teakhout.

Patio is een loungecollectie met uitnodigende vormen en een coconfunctie, bedacht om het lichaam in een comfortabele omhelzing te houden. De naam en het speciale boogvormige vlechtwerk herinneren aan de traditionele binnenpatio's die zo typerend zijn voor de Spaanse architectuur, waar portieken en loggia's de verschillende kamers in het huis huisvestten, uitkomend op de onbedekte binnenplaats met zwembaden en fonteinen die de tuin sierden. Een gastvrije plek die het binnenleven naar buiten bracht.

Dit bijzondere patroon, dat op alle elementen in de collectie voorkomt, doet denken aan de kunst van het vlechten die typisch is in het oosten. Een oude traditie, die nog steeds wordt gebruikt om manden, dienbladen en alledaagse voorwerpen te creƫren.

'De Patio-collectie,' legt Studio Zanellato/Bortotto uit, 'ontstaat uit onze passie voor de verscheidenheid aan vlechtwerken en patronen die we op onze reizen hebben ontdekt. We hebben een reeks motieven ontworpen als 3D-oppervlakken die de decoratie en structuur van een reeks buitenzit-elementen konden worden. Deze worden ware frames in hout en teak waarin vakmensen dichte patronen vlechten op basis van onze suggesties, tests en inspiraties, verzameld met dit nieuwe project voor Ethimo in gedachten.'

Patio is een grote, complete collectie, bestaande uit lounge- en eetelementen.

De loungeserie omvat een fauteuil, een driezitsbank, een dagbed en een salontafel met een geƫmailleerd lavasteenblad, in de kleuren mist of mosgroen. Alle stukken hebben het elegante vlechtwerk op frames van lichtgrijs buitenkoord en een ongewoon boogvormig vlechtwerk dat opvalt in de zachte laguneblauwe kleur. De zitkussens, groot en zacht van textuur, komen in tinten van zand en zee, terwijl de decoratieve kussens, ontworpen om extra comfort te bieden, zijn in een zachte stof in de tinten van Mediterrane bloemen.

Het loungedeel van de Patio-collectie wordt afgerond met een comfortabele hangmat voor ontspanning in de open lucht.

Patio is een nieuwe ervaring van ontspanning, welzijn en gezelligheid in de open lucht, de ideale collectie voor het inrichten van woonruimtes met persoonlijkheid en een compleet assortiment voor het versterken van contractgastvrijheid.

Meer informatie:
Ethimo
[email protected]
www.ethimo.com

Publicatiedatum: