Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'In de ropes, kussens en tapijten'

Jati & Kebon zet aardekleuren centraal in collectie 2025

Al sinds begin jaren 90 is Jati & Kebon een fabrikant en groothandelaar van buitenmeubelen. Met het hoofdkantoor in België en productiefaciliteiten in China en Indonesië, worden diverse ontwerpen met vakmanschap tot duurzame producten getransformeerd. De meubels worden vandaag de dag verkocht in meer dan twintig landen.

"We werken enkel met de beste materialen en superieure stoffen; we zijn er immers van overtuigd dat de klanten niets minder verdienen dan een luxueus ingerichte buitenruimte", aldus Jati & Kebon. De trendy en duurzame meubels veranderen elke tuin in een comfortabele plek om te ontspannen." Denk aan lounge sofa's, eettafels en -stoelen, bankjes, ligbedden en accessoires zoals poufs en tapijten, kortom alles voor een functionele en aantrekkelijke buitenoase.



spoga+gafa
Op de komende spoga+gafa beurs in juni te Keulen, de grootste tuin- en barbecuebeurs ter wereld, zal er uitgepakt worden met tal van nieuwe items uit hun collectie 2025. De nieuwe collectie speelt in op de woon- en interieurtrends van vandaag en biedt voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen onder andere een reeks nieuwe buitentapijten vinden. Deze tapijten zijn ontworpen met een verzwaarde boord om omkrullende randen te voorkomen en zijn anti-chloor, vlek- en UV-bestendig, waardoor ze eveneens perfect gebruikt kunnen worden aan zwembaden.



Natuurlijke en aarde kleurentinten
De aardekleuren staan centraal in de collectie 2025: roest, groen, geel en beige. Het zijn allemaal zachte kleuren die rust uitstralen en natuurlijk ogen. Deze tinten komen terug in de kleuren van de ropes, kussens en tapijten. Ook in de keramische tops worden nieuwe verrassende kleuren toegevoegd: wen alvast aan de namen Travertino, Venice en Terrazzo, een combinatie van grijze en witte tinten. In de collectie zitten ook heel wat meubelen met teak hout, waarmee wordt ingespeeld op de strakke, minimalistische Scandinavische looks, dit zowel in full teak of een combinatie van teak met rope.

Afgeronde hoeken
Scherpe hoeken en rechte lijnen maken plaats voor ronde lijnen en organische vormen. Ze komen terug in zowel de tafelbladen als in de poten, evenals in veel van de stoelen, wat een zachte en uitnodigende uitstraling geeft aan elk stuk.



Duurzaamheid
In een wereld waar de zorg voor de planeet meer en meer centraal staat, is de focus op duurzaamheid belangrijker dan ooit. Een tuinmeubel van Jati & Kebon moet je daarom als een investering zien voor in het terras. Er kan jaren lang genoten worden van de meubelen, aangezien alles wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen.

Naast de duurzame materialen teak en aluminium, worden voor de kussens PFAS-vrije stoffen voorzien. Deze zijn vrij van milieuschadelijke chemicaliën en zijn tevens uitermate geschikt voor buitengebruik en dus bestand tegen UV-straling of andere weersomstandigheden.


Bezoek Jati & Kebon tijdens spoga+gafa in Hall 11.1 – Booth D030 – E031.

Meer informatie:
Jati & Kebon
Nijverheidstraat 3
9810 Nazareth
www.jati-kebon.com