Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

blomus breidt lampencollectie verder uit

Eerder vormde opgerold touw de inspiratie voor de lampencollectie Rope van blomus. De lampencollectie is uitgebreid met twee bijpassende bijzettafels voor buiten. Deze zijn speciaal voor het terras, balkon of tuin.Rope lamp
De mobiele LED-lamp Rope is een combinatie van vakmanschap en moderne technologie. Er verschijnt een schaduw in directe omgeving en de drie verschillende lichtlevels zorgen voor verschillende sferen. En zoals de meeste lampen uit de blomus collectie, is Rope ontworpen voor vele toepassingen. Het opladen van de lamp duurt circa 2-3 uur en daarna brandt hij ongeveer 10-26 uur, afhankelijk van de sterkte.

Rope tafels
De Rope tafels, ontworpen door het Duitse designduo kaschkasch, hebben dezelfde warm grijze kleur, de opvallende voet met opgerolde touwen zoals de lampen en hebben een massief metalen ronde bovenkant. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten.Meer informatie:
blomus
www.blomus.com

Publicatiedatum: