Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Schakelmateriaal van hernieuwbare grondstoffen'

Het schakelprogramma Gira Esprit is meer dan alleen een schakelaar. Deze schakelaars zijn geen hinderlijke objecten aan de wand, maar zetten verfijnde accenten in ieder interieur, in de kleur of het materiaal dat past bij de omgeving. Dit komt zowel door de heldere vorm van de frames als door de buitengewone verscheidenheid aan materialen die voor de oppervlakken zijn gebruikt. De strakke vormgeving zorgt voor een heldere designtaal. De Gira Esprit Linoleum-multiplex in het bijzonder is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.Zowel linoleum als multiplex hebben bijzondere eigenschappen. In combinatie vormen ze een mix met vele voordelen. Bekende architecten zoals Ludwig Mies van der Rohe en Walter Gropius vertrouwden op linoleum vanwege de natuurlijke uitstraling, veelzijdigheid en duurzaamheid. Multiplex daarentegen staat bekend om zijn extreme stabiliteit en gelaagde structuur.

Binnen het Gira-assortiment speelt linoleum-multiplex sinds 2014 een sleutelrol. Het vult de Gira designlijn Esprit aan als duurzaam alternatief voor conventionele varianten. Zo is bij de productie van Gira Esprit linoleum-multiplex de CO2-uitstoot met 75% is verminderd, door gebruik te maken van natuurlijke materialen.

Meer informatie:
Gira
www.gira.nl

Publicatiedatum: