Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Niko introduceert opvallende designschakelaars

Aan en uit. Op en af. Naar boven en naar beneden. Het zijn de basisfuncties van elke schakelaar, en voor zijn nieuwe generatie designs grijpt Niko, de Belgische specialist in schakelaars en stopcontacten, terug naar die intuïtieve beweging. Dit keer in een elegant en luxueus jasje.Met de introductie van Niko Rocker en Niko Toggle, zet Niko in op tijdloos design en intuïtieve interactie. De nieuwe schakelaars typeren zich door hun minimalistische vormgeving en hoogwaardige afwerking, volledig in aluminium en staal. Tegelijkertijd vormen ze een eerbetoon aan Niko's rijke designgeschiedenis en reflecteren ze meer dan een eeuw aan innovatie en vakmanschap. Volledig geproduceerd in België, zijn ze zijn niet alleen een knap staaltje Belgisch vakmanschap, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur.Niko Rocker is een eerbetoon aan een innovatief wipschakelaarontwerp van Niko uit 1958. De schakelaar onderscheidt zich enerzijds door zijn robuuste metalen constructie, die een duidelijke 'klik' geeft bij het schakelen tussen aan en uit. Anderzijds vormen de lange vorm en subtiel afgewerkte randen van de schakelknop een harmonieus geheel met de monolithische afdekplaat.

Niko Toggle is een moderne knipoog naar Niko's klassieke Bakelite® tuimelschakelaars uit 1928. De schakelaar werkt net als een kleine joystick, die je met een lichte beweging omhoog of omlaag bedient. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een subtiele inkeping bovenaan de hendel, een zacht geëtste textuur en robuuste vorm.

Meer informatie:
Niko
Schorsweg 4
8171 ME Vaassen
+31 880 15 96 00
www.niko.eu

Publicatiedatum: