Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maarten en Juriën Kester willen het meest innovatieve tuincentrum van Nederland worden

Volgens Juriën en Maarten Kester is een organisatie die zich uitsluitend richt op omzet en winst zwaar ouderwets. De ambitieuze ondernemer heeft als doel het meest circulaire en innovatieve tuincentrum van Nederland te leiden. Daarom investeert hij in zonnepanelen, een duurzaam assortiment en het welzijn van zijn inclusieve personeel.


Maarten en Juriën Kester, de eigenaren van Tuincentrum Ockenburgh in Den Haag.

In een interview met De Ondernemer zegt hij hier het volgende over: "Ons bedrijf moet meer zijn dan een geldmachine. Een organisatie die puur omzet- en winstgedreven is, is zwaar ouderwets. Ik vind het volledig van deze tijd als je in je bedrijfsvoering prioriteit maakt van zaken als duurzaamheid, inclusiviteit en betrokkenheid bij goede doelen. Betekenisvol ondernemen gaat je helpen je organisatie beter te positioneren, naar een hoger niveau tillen en zal de wereld een betere plek maken. Een win-winsituatie."

Lees hier het complete interview.

Publicatiedatum: