Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vondom komt met Tulum-collectie dat nieuwe dimensie aan buitenmeubilair geeft

De Tulum-collectie, ontworpen door Eugeni Quitllet, heeft het buitenmeubilair een nieuwe dimensie gegeven. Vondom is verheugd de beschikbaarheid van de Tulum eettafel en stoel aan te kondigen, die buitenluxe herdefiniëren met een harmonie van elegantie en functionaliteit.

De Tulum eetstoel combineert comfort en stijl dankzij het ergonomische ontwerp, de aluminium knooppunten van de collectie en de bekleding.

De Tulum eettafel weerspiegelt Vondom's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Het brede oppervlak van teakhout creëert een warme en uitnodigende sfeer.

Tulum is het beste voorbeeld van de evolutie van Vondom. Het is een collectie die het comfort en de eisen van binnenshuis naar buiten brengt, terwijl het een superieure kwaliteit behoudt die elke omgeving kan weerstaan.

Ontwerper Eugeni Quitllet is geboren in 1972 in Ibiza en afgestudeerd aan 'La Llotja' in Barcelona. Hij creëert innovatieve objecten die functie en stijl combineren. Hij is de maker van emblematische Vondom-collecties zoals Africa, Ibiza, Love en Wall-Street.

Meer informatie:
Vondom
[email protected]
www.vondom.com

Publicatiedatum: