Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paolo Castelli voegt nieuwe modellen toe aan Acquerello-collectie

Paolo Castelli viert het concept van vrijheid door middel van buitenmeubilair dat "perfect in lijn is met het hedendaagse wonen". Het outdoor merk heeft nu enkele modellen toegevoegd aan haar Acquerello collectie.

De nieuwste toevoegingen aan de Acquerello-collectie bieden een outdoor ervaring in totale harmonie met de kenmerkende levensstijl die in het DNA van Paolo Castelli is ingebed. Deze meubels maken het mogelijk om gedurfde en doordachte stijlfusies te verkennen, gekenmerkt door vakmanschap, oplossingen en materialen ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, zonder in te boeten aan elegantie en een dialectische relatie.

Fenpei Modulair Buitenmeubilair
Verfraai uw buitenruimtes met voortreffelijk vakmanschap en de gedurfde innovatie van een flexibel systeem bestaande uit modules die veranderen in weelderige en uitnodigende luxe-eilanden.

Haibu
Het ontwerp versmelt met de intrinsieke eigenschappen van het materiaal in een innovatief project waar licht, 3D-printen en de functionele veelzijdigheid van porseleinen steengoed centraal staan.

U Outdoor
Comfort wordt gedefinieerd door een zitplaats met een geaccentueerde diepte en een lichte helling, belichamend een taal die eenvoudig, verfijnd, maar toch ontspannen is.

Kenya Outdoor
Tafels, salontafels en consoles, met een sterk architecturaal karakter, bieden een uitgebreide en veelzijdige oplossing die woon- en eetruimtes inricht, meteen ongerepte natuurlijke landschappen oproepend.

Meer informatie:
Paolo Castelli
[email protected]
www.paolocastellispa.com

Publicatiedatum: