Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bolvormige 'golf glas' elementen staan centraal in nieuwe Par 18 kroonluchtermodellen

Het kenmerkende element van de nieuwe Par 18-modellen van Catellani & Smith zijn de bolvormige 'golf glas' elementen. Deze elementen zijn gemaakt van geblazen glas en gevormd in een speciaal ontworpen mal door Boheemse meesterglasblazers om een exclusieve textuur te verkrijgen op basis van de technische specificaties en tekeningen van Catellani & Smith.

Het doel was om de transparantie van het glas te behouden terwijl er onderscheidende effecten werden gecreëerd door de interactie van licht met het onregelmatige binnenoppervlak van de bollen.

De nieuwe serie omvat de opvallende Par 18 Kroonluchter en de Par 18 wandlamp.

Par 18 Kroonluchter is een creatie vol karakter, geschikt voor residentiële, contractuele en hotelomgevingen.

In de afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van een laagspanningssysteem met hoogwaardige, verwisselbare lichtbronnen Catellani & Smith in staat gesteld om op maat gemaakte kroonluchters te creëren die aan een verscheidenheid van klantverzoeken kunnen voldoen. Een schitterende nieuwe toevoeging aan dit project is de Par 18 Kroonluchter, die kan worden aangepast met bases van verschillende groottes en afwerkingen. Het aantal en de hoogte van de elementen kunnen door de klant worden bepaald. Bovendien kan de Par 18 Kroonluchter worden gemaakt met bollen van dezelfde diameter (8 cm of 16 cm) of een combinatie van beide maten.

Dankzij de transparantie van het glas en de slanke kabels die de hangers ondersteunen, biedt de Par 18 Kroonluchter een schitterend lichte, elegante compositie, evenals een kenmerkend lichteffect.

Par 18 is ook beschikbaar als wandlamp, in de twee standaardafwerkingen: zwart en wit.

De uiterst laagspannings COB LED-bron van Par 18 werpt een diffuus licht en creëert een betoverend patroon van schaduwen op de muur of het plafond, dankzij het onregelmatige binnenoppervlak van de 16 cm glazen bol. In de ronde basis is een messing gewricht ingebouwd dat een 350° rotatie op de horizontale as en tot 90° op de verticale as mogelijk maakt, zodat de lichtbundel in de gewenste richting kan worden aangepast en betoverende lichteffecten op de muur kunnen worden gerecreëerd.

Meer informatie:
Catellani & Smith
[email protected]
www.catellanismith.com

Publicatiedatum: