Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Loox verlichtingsassortiment uitgebreid

Häfele heeft het eigen Loox verlichtingsassortiment uitgebreid met een aantal nieuwe en verbeterde producten: ledprofiel 1109, USB-C oplader en een bewegingsmelder voor meubelverlichting.

Ledprofiel 1109
Heb je slechts een beperkte freesdiepte beschikbaar in je plaatmateriaal, maar wil je toch professionele ledverlichting in je meubel? Dan is het nieuwe, ondiepe profiel 1109 de oplossing. Met slechts 6 mm benodigde groefdiepte geschikt voor dun plaatmateriaal en eenvoudig te plaatsen. Je drukt het opaal-witte kunststof profiel eenvoudig in de groef.

En wil je dan ook nog een gelijkmatige lichtuitstraling zonder zichtbare led-puntjes, kies dan voor een 8 mm brede COB-ledstrip en schuif deze vooraf in het profiel. Hiermee creëer je ondanks de geringe inbouwdiepte toch een egale lichtstrook.USB-C oplader
De vernieuwde USB-oplader is nu ook verkrijgbaar met een USB-C oplader. Of je hem nu wilt inbouwen of ópbouwen, in 12V of 24V nodig hebt en een zwarte of witte uitvoering beter aansluit bij je ontwerp? Met deze compacte oplader kan je elk meubelontwerp een subtiele upgrade geven. Met de combinatie van de USB-A én USB-C poort kan je apparaten eenvoudig opladen, zelfs tegelijk.

Bewegingsmelder
Kies vanaf nu voor onze vernieuwde bewegingsmelders wanneer je 'automatisch' net dat beetje licht nodig hebt op de gang, bij de trap of in een kast. Kies voor de bewegingsmelder met een korte nalooptijd (30, 60 of 180 seconden) of de bewegingsmelder met een lange nalooptijd (5, 15 of 30 minuten).

Geschikt voor in- en opbouw. Met een sensorhoek van 90° horizontaal en 120° verticaal en met een bereik tot 3 meter vind je altijd je weg in het donker zonder naar een wandschakelaar te hoeven zoeken. Bovendien wordt bij elke schakelaar een grijze, witte én zwarte afdekhuls meegeleverd, zodat je moeiteloos kunt kiezen voor de kleuroptie die het beste past bij het ontwerp of interieur.Meer informatie:
Häfele
www.hafele.nl

Publicatiedatum: