Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zes nieuwe exposanten tijdens Garden Preview

Op maandag 27 en dinsdag 28 mei wordt de 13e editie van Garden Preview gehouden. Leveranciers van tuinmeubels en andere outdoor producten tonen voor de eerste keer hun collecties voor 2025. Tijdens de komende editie zullen zes nieuwe exposanten aanwezig zijn op de outdoorbeurs: Datho, De Eekhoorn, JM4BIZ, Mirador, Astoral-OPTCO en MWH.



Datho is een groothandel in tuinmeubelen. Ze zijn gepassioneerd om tuinmeubelen te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en functioneel.

De Eekhoorn is aanwezig met het merk WOOOD. Het merk kenmerkt zich door een mix van moderne, comfortabele en stijlvolle ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. Door de ruime collectie aan loungesets, tuinstoelen en tafels heeft WOOOD voor elke tuin, terras en voor ieder balkon een geschikt product.

JM4BIZ vertegenwoordigt op de Benelux-markt Plastmeccanica, een kunststof producent uit Italiƫ met een uitgebreid assortiment outdoor storage artikelen en tuinmeubelen en Outdoor Creation, een producent van aluminium producten met een uitgebreid assortiment pergola's en tuinmeubelen.

Mirador loopt voorop in de branche met innovatieve tuinproducten die stijl en functionaliteit naadloos in elkaar laten overvloeien. De zorgvuldig vervaardigde producten variƫren van stijlvolle pergola's en innovatieve opbergmogelijkheden tot verfijnde parasols en meer.

Astoral-OPTCO is een technisch ontwerp- en productiebedrijf met een eigen aluminium gieterij in Istanbul. Ze zijn gespecialiseerd in het in-house ontwerpen en enginering van aluminium tuinmeubelen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam.

MWH is aanwezig met het met Royal Garden. De producten combineren materialen met eeuwenoud vakmanschap, geavanceerde productietechnieken en tijdloos, klassiek design.

Meer informatie:
Garden Preview
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
[email protected]
www.gardenpreview.eu

Publicatiedatum: