Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Luca Lifestyle laat een 'special' zien tijdens spoga+gafa

"Voor het eerst gaan we de symmetrie loslaten"

Volgende week staat Keulen niet alleen in het teken van het Europees kampioenschap voetbal, ook komen outdoor professionals van heinde en verre naar spoga+gafa. Van zondag 16 t/m dinsdag 18 juni exposeren 1758 bedrijven op de vakbeurs. Ook Luca Lifestyle, leverancier van premium, lichtgewicht en duurzame plantenbakken, is al lange tijd bezig met de voorbereidingen. Het bedrijf uit Veen doet er alles aan om zich te onderscheiden van de rest.

Willemijn Vos, Head of Marketing & Operations, wil nog niet te veel prijsgeven. Wel kan ze een tipje van de sluier oplichten. "We gaan een special laten zien, waarbij we de symmetrie loslaten", verklapt ze. "Dit is compleet nieuw voor ons. We werken normaal gesproken juist met symmetrische vormen." Tijdens de komende editie van spoga+gafa kunnen bezoekers afwijkende en organische vormen verwachten, variƫrend in structuur, vorm en kleur.Geen massaproduct
Vanuit de markt is hier steeds meer vraag naar. Maar dat is niet de voornaamste reden voor deze keuze. "We kunnen heel erg veel met het materiaal dat we gebruiken. Dat willen we laten zien op de beurs. Het is geen massaproduct, maar juist iets waarmee we onszelf kunnen onderscheiden." Het stabiele en duurzame materiaal dat Luca Lifestyle gebruikt is op polyesterbasis. Hierdoor kunnen alle producten zowel binnen als buiten gebruikt worden, met garantie op vorst- en UV-bescherming.

Grote maten
Daarnaast is er voortgeborduurd op eerdere successen. Vorig jaar werden de Terreno- en Bordo-serie gelanceerd in de kleuren Sand, Clay en Earth. Wegens vele positieve reacties hebben ze bij Luca Lifestyle ervoor gekozen om de collecties uit te breiden. "De series worden aangevuld met nieuwe vormen en met name wat grotere modellen. We gaan elke keer een stapje verder. Ook deze keer weer. Onder andere met de grote maten kunnen we ons onderscheiden van andere leveranciers." Al deze nieuwigheden zijn een voorproefje voor het komende jubileumjaar. Volgend jaar wordt namelijk het 10-jarige jubileum gevierd van Luca Lifestyle.Van zondag 16 t/m dinsdag 18 juni is Luca Lifestyle te bezoeken in Hall 10.1, stand D030 - E031. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak via deze link.

Meer informatie:
Luca Lifestyle
De Peel 2
4264 KK Veen
+ 31 (0) 416 72 50 03
[email protected]
www.lucalifestyle.com