Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nardi combineert design en duurzaamheid in nieuwe Maximo sofa

Italiaans meubelmerk Nardi produceert duurzame producten, gebruikt volledig recyclebaar polypropyleen en aluminium, en verrijkt al zijn producten met een herkenbaar ontwerp en een volledig 'Made in Italy' leveringsketen.

Design en duurzaamheid samenvoegend, is Maximo een modulaire sofa met een frame van geregenereerde hars en stoffen die veel gerecycled materiaal bevatten, waarmee je, beginnend met de enkele module fauteuil, snel en eenvoudig talloze configuraties kunt creƫren. Zijn schone, evenwichtige lijnen strekken zich horizontaal uit, waardoor een gevoel van diepte en lengte wordt overgebracht.

Het frame van gerecyclede hars is solide en sterk, maar esthetisch licht gemaakt met zijn modulaire driehoekige secties en afgeronde details. Het kenmerkt grote volumes, een diepe en comfortabele zitplaats, en flexibele en harmonieuze modulariteit dankzij het bevestigingssysteem voor de rug- en armleuningen. De zelfcentrerende kussens komen ook in royale en gezellige afmetingen met hun elegante texturen en stoffen, deels geregenereerd, en hoge technische kwaliteit: hoogwaardige prestaties om buiten te weerstaan, afneembaar en wasbaar, ze zijn beschikbaar in vier verfijnde kleuren. Gecombineerd met meubelkussens met een breder patroon, imperfect passende tinten, personaliseren ze de sofa en geven deze een zachte esthetische aantrekkingskracht.

De Maximo-collectie omvat ook een lage tafel met latten en een accessoirezak die aan de zitting kan worden bevestigd. Beide zijn gemaakt van gerecycled plastic. Zijn potentieel eindeloze modulariteit en enorme assortiment aan kleuren benadrukken het zeer veelzijdige ontwerp van Maximo, een concept van buitenleven dat zich uitstrekt van woninginrichting tot de horecasector.

Een integraal aspect van Nardi's strategie, onder de vlag van het uitgebreide 'Regeneratie' industriƫle programma voor de productie van buitenmeubilair in gebruikt plastic, dat ook Maximo omvat, betreft het werken aan het steeds duurzamer maken van productieprocessen. Sinds januari 2023 gebruiken alle fabrieken uitsluitend elektriciteit uit gecertificeerde hernieuwbare bronnen, dankzij een contract dat een 100% groene levering van energie garandeert, geproduceerd door de waterkrachtcentrale van Marlengo (Merano, Zuid-Tirol).

Meer informatie:
Nardi
[email protected]
www.nardioutdoor.com

Publicatiedatum: