Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaresse Sylvie Boersma legt uit

Houdt Lights & More op te bestaan?

Op dit moment kunnen consumenten nog even hun slag slaan op het gebied verlichting, accessoires en lampen, bij de totale leegverkoop van Lights & More op Binnenweg 116 in Heemstede. Houdt Lights & More dan echt op te bestaan? Niet helemaal: eigenaresse Sylvie Boersma legt aan De Heemsteder uit waarom.Sylvie Boersma is niet alleen het gezicht van Lights & More, maar ook van Doe Het Zelf Heemstede op de Binnenweg 95. Deze winkel biedt alles voor elke doe-het-zelver of klusser, met een sterke nadruk op uitstekende service en deskundig advies. Ondernemen zit in haar bloed, en Sylvie begrijpt als geen ander het belang van klantgericht advies en ondersteuning.

"Bij ons is 'what you see, is what you get' van toepassing," vertelt ze vol trots. "Dat is de kracht van Doe Het Zelf Heemstede. Onze focus ligt echt op de klantenervaring en het advies dat we bieden. Daarom heb ik besloten om het assortiment van Lights & More te integreren in onze winkel. We creëren een uitgebreide lichtafdeling waar klanten alles kunnen vinden op het gebied van verlichting, lichtadvies, lampen en accessoires. Ook voor (licht)reparaties staan we voor hen klaar. Alles onder één dak: dat is praktischer en handiger voor de klant. Klanten kunnen bijvoorbeeld in onze winkel een dimmer met verlichting uitproberen en zo een weloverwogen keuze maken die past bij hun behoeften. Op deze manier kunnen we nog beter inspelen op de wensen van onze klanten."

"Binnen een maand zal de ombouw voltooid zijn. Het is allemaal heel spannend, maar het resultaat wordt echt prachtig. Ondertussen loopt de uitverkoop in het oude pand van Light & More nog door: op is op! Klanten zijn van harte welkom om langs te komen, dus aarzel niet om een bezoek te brengen," aldus Sylvie Boersma.

Bron: de Heemsteder

Publicatiedatum: