Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mijlpaal in het bestaan van PD Lighting

2024 markeert een mijlpaal in het bestaan van PD Lighting. Het lichtadviesbureau en importeur van hoogwaardige verlichtingsmerken viert namelijk haar 25-jarig jubileum!

"Sinds onze oprichting op 5 mei 1999, hebben wij met trots samengewerkt met tientallen architecten, interieurontwerpers en lichtpartners aan een breed scala van projecten. Samen hebben we unieke en op maat gemaakte verlichtingsoplossingen ontworpen, armaturen geleverd en specials gemaakt. Dit alles om de visie van de klant tot leven te brengen.""Wij zijn dankbaar voor alle samenwerkingen, inspirerende projecten en ervaringen van de afgelopen 25 jaar, want zij hebben ons gevormd tot wie we vandaag zijn. Met ons team blijven we streven naar het maken van mooie lichtplannen, het voorzien van design verlichting aan onze klanten en vooral plezier beleven in wat we doen. We kijken ernaar uit om hier nog vele jaren aan toe te voegen!", meldt het bedrijf dat onder leiding staat van Marcel Bosma (op bovenstaande foto 2e van links, tijdens Design District 2023).

Meer informatie:
PD Lighting
[email protected]
www.pdlighting.nl


Publicatiedatum: