Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Garden Preview: deze drie tuinmeubelbedrijven zijn genomineerd voor de DOFAS Pluim

Voor de zesde maal zal tijdens Garden Preview de DOFAS Pluim worden uitgereikt. Deze prijs is ingesteld voor de persoon of onderneming die een bijzondere prestatie heeft geleverd in tuinmeubelland. Er worden jaarlijks drie genomineerden bepaald.

Dit zijn ze:
1. Dutch Garden is gevestigd in Naarden (Nederland) . Vanaf 2014 runt eigenaar Jered Beumer samen met zijn vrouw Laura de zaak. "Dutch Garden is service, kwaliteit, kennis en winkelen zonder gehaast gevoel. Rustig kijken onder genot van een heerlijke kop koffie". Voor de kinderen is er een speelhoek en verschoningsruimte. Kortom: Dutch Garden gaat voor haar klanten "all the way". jaarlijks drie genomineerden

2. Gerrits Tuinmeubelen heeft 2 showrooms: in Emmen (Nederland) van 4.000 m² en in Vroomshoop (Nederland) van 2.500 m². Je vindt er een groot aanbod van loungesets, tuintafels en - stoelen, tuinbanken, ligbedden, picknickbanken en parasols. Van vele merken en in verschillende stijlen, vormen, kleuren en materiaalsoorten. En altijd met de laagste prijsgarantie.

3. Prenuptia werd opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Prenuptia heeft 2 meubelswinkels in Genk (België). Een winkel gespecialiseerd in een goede nachtrust en een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen met een grote outdoor meubelafdeling. Inmiddels is de vierde generatie aangetreden: Christopher, Gregory & Lennert Lus bouwen verder aan de toekomst van Prenuptia.

Meer informatie:
Garden Preview
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten
[email protected]
www.gardenpreview.eu

Publicatiedatum: