Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JASNO sponsort beachvolleybal-speler Sengers

JASNO, leverancier van shutters en jaloezie├źn, sponsort vanaf mei 2024 beachvolleybal-speler Mees Sengers, Beach Team Holland. Deze sponsorsamenwerking, gebaseerd op de gedeelde visie van 'Spelen met de zon, scoren in stijl', markeert een nieuwe stap voor beide partijen.JASNO beheerst de kunst van het spelen met de zonnestralen door middel van hun shutters en jaloezie├źn. Mees beheerst de kunst van het spelen in het zonlicht, buiten op het volleybalveld. Zijn passie voor beachvolleybal wordt gevoed door de zon en het streven naar perfectie in zijn spel weerspiegelt de gedeelde toewijding aan excellentie.

"Wij zijn verheugd om samen te werken met Mees Sengers. Zijn toewijding aan zijn sport en streven naar perfectie sluiten naadloos aan bij de waarden van JASNO. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zal bijdragen aan het bereiken van onze gezamenlijke doelen en het inspireren van anderen om met passie en stijl te streven naar succes", aldus JASNO.

Meer informatie:
JASNO
Lange Voren 25
5521 DC Eersel
+31 (0)497 531 240
[email protected]
www.jasnoshutters.nl

Publicatiedatum: