Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belbus klopt vanwege kleurverschil bankstel aan bij weigerende Seats and Sofas

'Een bank zou een mooie toevoeging moeten zijn aan je woonkamer. Helaas is dat voor Sjeeltje niet het geval. Zij kocht eind vorig jaar voor 2000 euro een bank in een donkerrode kleur bij Seats and Sofas. Dolblij is ze als de bank eindelijk wordt bezorgd. Maar de blijdschap is van korte duur. De kleuren zijn namelijk niet goed. Wat is er aan de hand?', vraagt BNN VARA zich af. De omroep stuurde de Belbus af op het meubelbedrijf.



Sjeeltje ontdekt tot haar grote verbazing dat de bank die ze heeft besteld niet de juiste kleur heeft. Een deel is roze en het andere deel is rood, wat voor een ongewenst kleurverschil zorgt. Wanneer ze Seats and Sofas hierover benadert, wordt haar verteld dat het kleurverschil te wijten is aan de lichtinval en dat er niets aan gedaan wordt. Maar wanneer een expert de bank inspecteert, blijkt dat de stof niet correct is gestoffeerd, wat het kleurverschil veroorzaakt. Seats and Sofas geeft uiteindelijk toe dat er fouten zijn gemaakt en biedt aan om de koop te ontbinden en het geld terug te geven, hoewel ze geen verdere verantwoordelijkheid erkennen.

Bron: BNN VARA

Publicatiedatum: