Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe en oude producten van Piet Hein Eek op Salone 2024

De nieuwe en oude producten van Piet Hein Eek zijn dit jaar te zien tijdens Salone del Mobile van 16 tot en met 21 april. Zoals elk jaar is het bedrijf aanwezig bij galerie Rossana Orlandi, op Via Matteo Bandello, 14, 20123 Milano MI, Italië.

"Waar we presenteren hoef ik inmiddels niet meer op te schrijven, want dat is al jaren op dezelfde plek", begint Piet Hein Eek. "Hoewel we eigenlijk van plan waren ons te focussen op de verkoop van de collectie accessoires die we langzaam maar zeker hebben opgebouwd, staat de werkplaats op dit moment weer in rep en roer om de (nieuwe) ontwerpen op tijd af te krijgen. We wilden met de kleine spullen weer eens een andere dynamiek creëren.

10 Jaar geleden presenteerden we brillen en ander klein spul en maakten we speciaal voor die gelegenheid een soort plaatmateriaal presentatievitrines. Eigenlijk een soort non-design, alleen maar bedoeld om in te presenteren. De 8 jaar daarna gebruikten we de steeds aftandser wordende vitrines om onze kleine spullen aan de man te brengen. Dit jaar maken we van het "kleine spullen presenteren" weer ons hoofddoel. We hebben 40×40 Afval Afval Verzamelaarsvitrines gemaakt. Met de meest vernuftige 40×40 details zijn we weer een stap extremer geworden. In plaats van zo goedkoop mogelijk en alleen maar functioneel, worden het nu een soort kunstwerken op zich", legt Piet Hein uit.



Bekijk hier alle nieuwe producten.

Publicatiedatum: