Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bogaerts lanceert Mohs chair op Masterly the Dutch in Milano

"Alle onderdelen zijn gemonteerd zonder lijm"

Vandaag, dinsdag 16 april, maakt Bogaerts de lancering van de Mohs chair wereldkundig. Op Masterly the Dutch in Milano wordt de luxueuze lounge stoel gelanceerd. De zetel is vernoemd naar de hardheidsschaal van Mohs, die de hardheid van mineralen aangeeft en het contrast hard en zacht weerspiegelt.



Alle onderdelen van de Mohs-stoel zijn gemonteerd zonder lijm, waardoor ze gemakkelijk gerepareerd, op te knappen of recycled kunnen worden. "Tijdens het ontwerpproces hebben we ons gericht op het werken met rechte lijnen en gemakkelijk te verwerken materialen, waarvan 80% biologisch is", legt oprichter Philip Bogaerts uit.

De houten structuur is biologisch samengesteld en volledig recyclebaar. De zachte armen, poten en zittingondersteuning zijn gevuld met kokosvezels en natuurlijke wol. Voor de zitting is een extra twee cm traditioneel polyether schuim toegevoegd voor een hoog comfort en duurzaamheid.



Philip en zijn team zijn ervan overtuigd dat de stoel perfecte balans biedt. "Het is een ideaal meubelstuk voor een ruimte met een ontspannen sfeer, maar waar een actieve houding gewenst is. "Het comfort van de Mohs-stoel is 'loungy', maar ook actief. De brede zitting stelt de gebruiker in staat een comfortabele positie te vinden, die recht of onder een hoek met de voeten over de armleuningen kan worden geplaatst."

Mohs chair wordt samen met onze nieuwe Butler tafels gelanceerd op Milaan tijdens Masterly the Dutch. Ook op Design District in Rotterdam (29 t/m 31 mei) is het ontwerp te bezichtigen.

Meer informatie:
Bogaerts
Strijp T - building TAB
Achtsewegzuid 161 D
5651 GW Eindhoven
+31 (0)85 006 3032
info@bogaerts.design
www.bogaerts.design