Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe RSGA Design-agent België en Luxemburg

RSGA Design haalt een nieuwe agent binnen voor België en Luxemburg. "We zijn verheugd om de nieuwste aanwinsten binnen ons team aan te kondigen. Met trots stellen we Kris Victor Pieters voor die zich bij ons voegt om innovatief en duurzaam Nederlands design op de kaart te zetten in België en Luxemburg", aldus het bedrijf uit Culemborg.


Kris Victor Pieters van VICTORS Design Agency.

Kris Pieters brengt een schat aan ervaring in hedendaagse designmeubelen, -objecten en -verlichting met zich mee. Victors Design Agency focust op 'good taste professionals' die beseffen dat mooie en goede producten het resultaat zijn van non-stop investeringen in innovatief en tijdloos design. "We zijn ervan overtuigd dat de expertise van Kris een optimale ondersteuning is om onze klanten in België en Luxemburg te bedienen bij het realiseren van hun visie. Welkom in ons team Kris", aldus de teams van de RSGA merken (Rietveld Originals, Spectrum Design Furniture, Gelderland Design Furniture, Atelier Artiforte en pastoe).

Meer informatie:
RSGA Design
Industrieweg 15
4104 AP Culemborg
+ 31 (0)345-620130
info@rsgadesign.com
www.rsgadesign.com

Publicatiedatum: