Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vertrek CEO Pieter Hogenhout bij Zuiver BV maakt het nodige los

Het nieuws dat Pieter Hogenhout na 10 jaar vertrekt als CEO van Zuiver Interior Group doet veel stof opwaaien. Opvallend is dat hij de nodige lofuitingen toebedeeld krijgt, vooral ook van oud-collega's, zoals uit onderstaande bloemlezing blijkt:

Caroline van Velze (eigenaar & creative director Zuiver Interior Group):
Pieter, ik denk terug aan een mooie tijd en vergeet al helemaal niet hoe we elkaar hebben ontmoet op de beurs in Parijs. Jij strak in pak, wij klein standje zonder logo (en niettang 😉). Dank je wel voor alles 🙏đŸģ en succes met deze mooie Tour!

Richard Halberstadt (founder Zuiver Interior Group)
Wat een mooie rit hebben wij gemaakt, samen keihard gewerkt om de zuiver interior group te brengen waar het nu staat. Ik wens je heel veel succes met alles wat er op je pad komt.

Raymond van der Putten (director operations bij Zuiver Interior Group):
Pieter, dank je wel voor onze fijne samenwerking in een zeer interessante en uitdagende periode. Ik wens je na je tijdelijke stilstand nu weer volop vooruitgang, zowel zakelijk als persoonlijk. Geniet van alles wat komen gaat!

Remco Houtkamp (voormalig Manager Marketing & Communications bij bij Zuiver BV):
Trots mag JIJ vooral zijn op wat je bereikt hebt met Zuiver Interior Group en de organisatie die je hebt neergezet. Het was een waar genoegen om ruim 5 jaar onder jouw leiderschap gewerkt te hebben. Succes met je volgende stappen 👊đŸģ Gas erop đŸ’ĒđŸģ

Jos de Smit (mede-eigenaar van De Eekhoorn Dutch Furniture BV):
Pieter, we gaan je missen! Bedankt voor alles!

Dirk Mulder (Sector Banker Trade & Retail at ING Business Banking):
Pieter, dank voor de geweldig leuke samenwerking in de afgelopen jaren. Jij en Zuiver stonden altijd klaar om ons te ontvangen en te woord te staan. Je hebt iets geweldigs neergezet. Succes met de volgende stap. En natuurlijk met je training voor 'Tour for Live'.

Karel Luttikholt (Sales Director Workwear Fristads Benelux):
Pieter, kijk naar alle mooie woorden die je toekomen. komt tijd komt raad. Mooie persoonlijke tekst en reflectie, waardevol om van de snelweg af te gaan en het lef te hebben om op een kruispunt een afslag te nemen. Je leiderschap zal andere bedrijven doen floreren. Op naar de volgende etappe in je 'Tour for Life'. Succes en enjoy! 😀👍🙏❤ī¸

Jeremiah Albinus (Former CEO fonQ, sabbatical leave: exploring new horizons)
Mooie woorden Pieter! Respect hoe je met enthousiasme, scherpte Ên warmte, de Zuiver-business uitbouwde 👌đŸŧ


Voor meer commentaren, zie onderstaande LinkedIn-post: