Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Huisshow Medalounger, Modulax en Up2date van 27 t/m 30 mei

Hans Vandendriessche: "De collectie blijft groeien, wat jaar na jaar dubbele groeicijfers oplevert"

Van 27 tot en met 30 mei is het zover: de jaarlijkse huisshow van Medalounger, Modulax en Up2date in Bornem (België). Een niet te missen evenement voor liefhebbers van hoogwaardige meubels en interieurdesign.

In de showroom worden bezoekers verwelkomd met een overvloed aan nieuwe collecties, variërend van elegante salons en relaxzetels tot veelzijdige draaifauteuils, eetkamerstoelen, tafels en salontafels.


Hans Vandendriessche op Meubelbeurs Brussel. FOTO WONEN360.NL

Bram en Hans Vandendriessche zijn trots om enkele primeurs te presenteren, het resultaat van hun voortdurende focus op onderzoek en ontwikkeling. De collectie blijft groeien, wat jaar na jaar resulteert in indrukwekkende groeicijfers, zo laten de twee weten. "Het zorgt voor dubbele groeicijfers."

De nadruk ligt op innovatieve kwaliteit tegen betaalbare prijzen, zonder concessies te doen aan essentiële aspecten. Met een gebruiksvriendelijk B2B-webportaal, grote voorraden voor snelle levering en een assortiment van maar liefst 135 stoffen en 45 lederkleuren op referentiebasis, hebben de hun klanten het nodige te bieden.

Naast het bewonderen van de meubelcollecties kunnen bezoekers ook genieten van culinaire verwennerij. Om alles vlot te laten verlopen, is vooraf inschrijven vereist via [email protected] of telefonisch op 03/740.00.90. De mannen hopen veel bezoek uit Nederland te krijgen.

Meer informatie:
Medal NV
Puursesteenweg 399
Bornem 2880
+32 3 740 00 90

Medalounger
www.medalounger.com

Modulax
www.modulax.com