Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webwinkel in designmeubels failliet verklaard

Deze week is de stekker uit de Dutch Direct Initiatives BV getrokken, nadat de rechtbank Haarlem het faillissement heeft uitgesproken. De firma handelde onder de namen Designonline24, 24designs, Tuinloungemeubels, Lifestyleliving24.nl, Stoel-rigde-rib.nl en Tuinloungemeubels. Pieter Mijnssen is benoemd tot curator.



24Designs een eigen merk van DesignOnline24, een initiatief van Dutch Direct Initiatives BV. De webwinkel is gespecialiseerd in designmeubels voor thuis, kantoor en horeca. Het bedrijf richt zich sinds 2010 op het ontwikkelen, adviseren en verkopen van meubels en verlichting aan zowel particulieren als bedrijven. Tevens is de webshop officieel dealer van onder andere Vincent Sheppard, Dutchbone, SCAB, Infiniti, Rowico, Eleonora, By-Boo, Kare Design en Pedrali. DesignOnline24 is officieel gecertificeerd door de Stichting Webshop Keurmerk.

Sinds de start heeft DesignOnline24 naar eigen zeggen al meer dan 10.000 bedrijven voorzien van nieuw kantoormeubilair. Van een enkele bureaustoel tot een compleet nieuwe inrichting.

Meer informatie:
Dutch Direct Initiatives BV
Taurusavenue 3
2132 LS Hoofddorp
www.designonline24.nl

Publicatiedatum: