Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo ziet de nieuwe slaapkamerstijl Vintage & Kleurrijk eruit

Hml Bedding lanceert de nieuwe slaapkamerstijl Vintage & Kleurrijk. Deze kleurrijke slaapkamer omarmt een sfeer van sereniteit en luxe, en vormt met haar warme kleuren, natuurlijke eigentijdse elementen en levendige prints een uitnodigend geheel.


Vintage & Kleurrijk.

Wat maakt deze boxspring uniek?
Bij deze stijl is een levendig gekleurde boxspring van Hml Bedding het stralende middelpunt van de slaapkamer. Het hoofdbord Pesante heeft een luxe uitstraling door zijn diagonale vakverdeling. De stofkleur 071 Lavender geeft de boxspring een frisse uitstraling en maakt tegelijkertijd een opvallend en elegant statement.

Het bed is opgemaakt met een zacht, zalmkleurig dekbedovertrek om een warm contrast aan te brengen. De kussens zijn bedrukt met levendige, natuurlijke prints en voegen een speelse flair toe aan de kamer.

Vintage meubels mixen met kleur
In de styling worden vintage materialen en accessoires van glas en keramiek gebruikt. Scoor bij de kringloop bijvoorbeeld een charmant houten vintage nachttafeltje, een kast of kamerstoel in een cognackleur. Decoreer deze eigentijdse meubels met doorzichtige vazen en kandelaars in organische vormen en warme kleuren. De kleuren zalmroze en cognac passen hier goed bij en zorgen voor een harmonisch geheel. Hang een kunstzinnig portret aan de muur om een persoonlijk accent toe te voegen en de stijl af te maken.

Meer informatie:
Hml Bedding
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
info@hmlbedding.nl
www.hmlbedding.nl

Publicatiedatum: