Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duka opent verkoopkantoor in de Benelux

Het Zuid-Tiroolse familiebedrijf Duka AG heeft 2 april jl. een eigen verkoopkantoor in Waalwijk geopend. Duka Benelux BV heeft vanaf april de verkoop van Sealskin en Duka douchewanden en -cabines in Nederland overgenomen van Coram Benelux, dat de afgelopen 40 jaar douchewanden en -cabines op de Nederlandse markt heeft verkocht.

Niet alleen de douches zijn overgedragen, ook de inmeet-, montage- en aftersales service en de garantievoorwaarden. Meerdere medewerkers van Coram hebben de overstap gemaakt naar Duka Benelux BV om de bestaande kwaliteit en service te handhaven en de continuïteit te waarborgen. Professionele afnemers, als badkamerspeciaalzaken, (interieur-) architecten en sanitair installateurs profiteren bij Duka Benelux, naast de vertrouwde gezichten en de bekende kwalitatieve dienstverlening, van de rechtstreekse en perfect op elkaar afgestemde processen met korte levertijden.



Duka is een familiebedrijf met meer dan 300 medewerkers, gevestigd in Brixen (IT) in Zuid-Tirol. Duka heeft een sterke positie in Centraal-Europa. Met het openen van het Duka Benelux verkoopkantoor wordt de positie van Duka in Europa verder verstevigd. De Duka medewerkers bedienen de Nederlandse markt vanuit het nieuwe verkoopkantoor in Waalwijk. Door hun jarenlange Duka expertise onder Coram Benelux staan zij voor een uitmuntende service en een gedegen advies ten dienste van de dealers.

Meer informatie:
Duka Benelux BV
www.duka.eu

Publicatiedatum: