Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Caesarstone en Grohe Spa bundelen de krachten

Caesarstone, ontwerper en fabrikant van oppervlakken in kwarts, mineraal en porselein, maakt opnieuw deel uit van de innovatieve installatie van Grohe Spa tijdens de Milan Design Week 2024, die plaatsvindt van 16 tot 21 april.



Samenspel van water en architectuur
Op de historische binnenplaats van het Palazzo Reale onthult Grohe Spa een installatie gebaseerd op het concept 'Aquatectuur', als eerbetoon aan het verrijken van welzijn met water. Deze installatie, in lijn met het thema 'Materia Natura' van het Fuorisalone evenement, combineert design, architectuur en natuurlijke elementen. Dit thema sluit aan bij de visie van Caesarstone, dat zich laat inspireren door de schoonheid van natuur.

In een van de Aquatectuur ruimtes presenteren Caesarstone en Grohe Spa ontworpen kranen en oppervlakken, waarbij water een hoofdrol speelt in de architectuur om de ruimte te transformeren tot een oase. De verfijnde kleur 5143 White Attica die wordt gebruikt geeft een luxueuze sfeer. In deze samenwerking worden de oppervlakken van Caesarstone geïntegreerd met hardware en accessoires, zoals grepen. Zorgvuldig samengestelde details, zoals inlays, dragen bij aan het algehele ontwerp.

Mor Krisher, Global Head of Design bij Caesarstone: "We zetten onze gezamenlijke presentaties voort op Milan Design Week 2024. De installaties markeren een belangrijke evolutie door design te combineren met praktische elegantie. We nodigen gasten uit om zelf de ruimtes te ervaren die tot leven zijn gebracht door het innovatieve gebruik van Caesarstone oppervlakken."

Culinaire creatie ontmoet modulair design
Caesarstone zet de viering van design voort met Very Simple: Kitchen tijdens EuroCucina, de toonaangevende beurs voor keukenontwerp tijdens Milan Design Week. Very Simple: Kitchen is gespecialiseerd in modulaire vrijstaande roestvrijstalen keukens. Deze keukens zijn iconisch en stralen eenvoud en kleurrijkheid uit, met een innovatieve, duurzame en aanpasbare aanpak. Een eerbetoon aan Italiaans vakmanschap.

De 4033 Rugged Concrete bank staat centraal op de stand als symbool van samenzijn, creativiteit en het smeden van nieuwe banden. Dit weerspiegelt de rol van de keuken als hart van het huis. Bezoekers kunnen de nieuwste trends en innovaties op het gebied van keukenontwerp ontdekken, inclusief de hoogwaardige oppervlakken van Caesarstone op stand 04-C06.

Meer informatie:
Caesarstone
www.caesarstone.nl

Grohe Spa
www.grohespa.com

Publicatiedatum: