Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roobol opent vernieuwde winkel

De vakmannen van Roobol hebben de afgelopen weken flink hun best gedaan en heel de winkel in Breda verbouwd en omgetoverd tot een vernieuwde winkel vol wooninspiratie. De winkel ziet er iets anders uit dan wat je van Roobol winkels gewend bent, maar door deze nieuwe uitstraling kunnen we je nog beter inspireren en adviseren. In een blog vertelt Roobol alles over de vernieuwde winkel in Breda.Het ontstaan van Roobol
"Voordat we je alles over onze vernieuwde winkel gaan vertellen, beginnen we bij het begin van Roobol. We hebben namelijk in meer dan 75 jaar miljoenen kilometers aan vloeren gelegd, rollen gordijnstof omgetoverd tot raambekleding, maar bovenal van heel veel huizen weer een echt 'thuis' gemaakt! En dan te bedenken dat alles is begonnen in één winkel in 1946. In de loop van de jaren zijn we uitgebreid naar onze winkels, zoals je ze nu zal herkennen, aangekleed in de herkenbare rode kleur. We tellen op dit moment 28 winkels, waarvan twee winkels op wielen."

Het idee achter de nieuwe winkel
"Omdat we graag meegaan met de tijd en ons blijven ontwikkelen, hebben we onze winkel in Breda verbouwd naar een winkel vol met inspiratie in een geheel nieuw jasje! We hebben een vernieuwende en luxere sfeer gecreëerd, met organische doorkijkhoeken, die de nieuwsgierigheid van onze klanten zal wekken. Een verhoogd plafond voor een extra ruimtelijk gevoel en grotere stalen om een beter idee te geven van bepaalde vloeren. Kortom, een inspirerende ruimte met organische vormen die meegaat met de tijd."Vernieuwde uitstraling
"Je mag onze rode kleur voor nu even wegdenken, want we stappen in deze speciale winkel over op de kleur groen. Groen staat voor energie, vernieuwing en de natuur. Daarnaast is de kleur groen modern en stijlvol, een kleur die we als interieurinrichter ook graag in ons interieur terug zouden zien. Zoals hierboven genoemd, heeft het interieur van de winkel een hele nieuwe inrichting gekregen. We hebben bij het ontwerp gekeken hoe we onze klanten het beste kunnen inspireren, waarbij je de verschillende stalen, kleuren, patronen en structuren met elkaar kunt vergelijken en matchen. Kortom, een inspiratiewinkel waarbij je kunt beleven en ervaren, zodat je gemakkelijk jouw droominterieur kunt vinden."

Meubels en accessoires
"Je kunt in onze vernieuwde winkel niet alleen terecht voor raamdecoratie, gordijnen, vloeren en vloerkleden. Want we hebben ook een vernieuwd assortiment in meubels en accessoires. Deze kun je bekijken, uittesten en laten matchen met de vloer en raambekleding die je op het oog hebt. Vergelijk bijvoorbeeld de verschillende stalen met de stoelen, tafels en banken, om een idee te creëren hoe het er bij jou thuis uit kan gaan zien. Bij de onderstaande foto's kun je een voorproefje zien van deze prachtige meubels. Zo kun je nu bij ons je complete interieur samenstellen", besluit Roobol.

Meer informatie:
Roobol
Woonboulevard Breda XXL
Kruisvoort 12
4814 RZ Breda
www.roobol.com

Publicatiedatum: