Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Philips Hue breidt samenwerking met Samsung SmartThings uit

Signify, de wereldleider op het gebied van verlichting, en SmartThings, het wereldwijde connected living platform van Samsung, gaan hun samenwerking uitbreiden om het voor gebruikers nog makkelijker te maken om te genieten van spannend tv-entertainment met surround verlichting.

Al meer dan een jaar kunnen kijkers hun compatibele Samsung TV verbinden met hun Philips Hue lampen om een ultieme verlichtingservaring voor hun thuisbioscoop te creëren. In het voorjaar van 2024 zal de Philips Hue Sync TV app een maandelijkse abonnementsoptie krijgen en worden geïntegreerd met de SmartThings mobiele app voor een nog eenvoudigere bediening.Maandelijkse abonnementen en extra landen
Philips Hue introduceert een abonnementsmodel op basis van een maandelijks bedrag van 2,99 EUR. Gebruikers kunnen kiezen tussen een eenmalige betaling om de app te ontgrendelen op één Samsung TV, of een maandabonnement dat tot drie Samsung TV's in hetzelfde huishouden ondersteunt.

Eenvoudigere bediening en geavanceerde automatiseringen via SmartThings
Dankzij de integratie met het SmartThings-ecosysteem kunnen Samsung-gebruikers de Sync TV-app ook bedienen via hun smartphone, naast hun andere SmartThings-compatibele apparaten. Met de app kunnen gebruikers de instellingen aanpassen met hun smartphone zonder de tv-inhoud te hoeven onderbreken. Met de SmartThings-app kunnen gebruikers kiezen tussen verschillende modi en de synchronisatie starten of stoppen. Bovendien kunnen gebruikers meerdere apparaten automatiseren om met één druk op de knop de perfecte filmsetting te creëren.

Muziekmodus verlicht de geluiden van een afspeellijst
Gebruikers van de Philips Hue Sync TV-app op compatibele 2024 Samsung TV-modellen zullen binnenkort een nieuwe functie in de app aantreffen: Music Mode. In plaats van de inhoud op het scherm te volgen, reageren je Philips Hue-lampen op de audio van wat er op de tv wordt afgespeeld. De muziekmodus is compatibel met alle muziek die op de tv wordt afgespeeld en verandert je woonkamer in een privé-concertzaal. Het zal later dit jaar ook beschikbaar zijn op compatibele Samsung-tv's die in 2022 en 2023 zijn geproduceerd.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met SmartThings uit te breiden om gebruikers meer controle te geven over hun entertainmentervaringen," zegt Jasper Vervoort, Business Leader, Philips Hue bij Signify.

"De integratie van de Philips Hue Sync TV-app in het SmartThings-ecosysteem stelt gebruikers in staat om meeslepende entertainmentroutines met meerdere apparaten te creëren, waardoor hun smart home-ervaringen als nooit tevoren worden verbeterd", zegt Mark Benson, hoofd van SmartThings US. "Dit partnerschap onderstreept onze toewijding aan het leveren van naadloze en innovatieve oplossingen die het leven van onze gebruikers verrijken en hun smart home-ervaringen nog aangenamer maken."

Beschikbaarheid en compatibiliteit
De Philips Hue Sync TV-app is beschikbaar voor Samsung Q60-serie of hogere QLED-tv's die vanaf 2022 zijn geproduceerd. De integratie van de Philips Hue Sync TV app in de SmartThings app en de maandelijkse abonnementen zijn beschikbaar vanaf het voorjaar van 2024. Gebruikers krijgen toegang tot deze functies na het downloaden of updaten naar de nieuwste versie van de Sync TV-app. De muziekmodus zal beschikbaar zijn voor compatibele 2024 Samsung TV's vanaf de lancering. Later dit jaar zal het beschikbaar zijn voor compatibele 2022 en 2023 Samsung TV's.

De Philips Hue Sync TV-app is beschikbaar voor Samsung Q60-serie of hogere QLED-tv's die vanaf 2022 zijn gefabriceerd.

Meer informatie:
Signify
www.signify.com

Publicatiedatum: