Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grohe Spa keert terug naar Milaan Design Week

Na een succesvolle editie in 2023 keert Grohe Spa terug naar Milan Design Week. Ditmaal met een indrukwekkende ervaring op een van de meest prestigieuze locaties van Milaan: het Palazzo Reale. Dit voormalig koninklijk paleis, vlakbij de Duomo, biedt het perfecte decor voor Grohe Spa om de revitaliserende kracht van water te vieren.

"We zijn trots dat we opnieuw deel uitmaken van de Milan Design Week. Deze gelegenheid biedt ons een ideaal platform voor interactie met architecten en ontwerpers, waardoor wederzijdse inspiratie wordt bevorderd. Ons doel gaat verder dan een simpele productpresentatie; in plaats daarvan streven we naar het creëren van een holistische ervaring die de essentie van Grohe Spa benadrukt: het geloof dat water de bron van vitale energie is", zegt Karl Lennon, leider van Grohe Spa, Lixil Emena.



Van 16 tot en met 21 april wordt de binnenplaats van het Palazzo Reale getransformeerd tot tentoonstelling. De installatie, ontworpen door het LIXIL Global Design and Brand Identity-team, is een eerbetoon aan de geschiedenis van de paleistuin en verbindt het verleden met het eigentijdse Grohe Spa "Salus per aquam"-concept.

"Geïnspireerd door de voormalige binnentuin en in lijn met het motto 'Materia Natura'¹, streven we ernaar natuur en architectuur samen te brengen in een reis waarin water centraal staat. We nemen bezoekers mee in ons innovatieve concept van 'Aquatecture'-ruimtes, waarin ze de essentie van Grohe Spa kunnen ervaren," legt Patrick Speck, leider van Lixil Global Design Emena uit.

"Hiermee willen we de betekenis en het belang van water in de architectuur benadrukken, evenals de gezondheids- en welzijnsvoordelen die erbij komen kijken. Elke ruimte vertegenwoordigt een van de pijlers die Grohe Spa kenmerken. Van exclusieve en uitgesproken badkameroplossingen met op maat gemaakte ontwerpen, tot de samenkomst van luxe materialen, trendkleuren en afwerkingen."



Meer informatie:
Grohe Spa
www.grohespa.com

Publicatiedatum: