Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vakbeurs gardiente geannuleerd

De vakbeurs gardiente – Home of Outdoor Living zal dit jaar niet plaatsvinden tussen 8 en 9 september in het Messecenter Hofheim Rhein-Main zoals oorspronkelijk gepland. De beslissing is genomen met overeenstemming van de industrie en weerspiegelt de uitdagingen waar de tuinmeubelsector op dit moment voor staat.

'Sinds de lancering in 2014 heeft gardiente zich gevestigd als een centraal ontmoetingspunt voor de Outdoor Living sector en is sindsdien gewaardeerd om zijn compacte maar perfect gevormde karakter. Hoewel de huidige situatie met betrekking tot boekingen wederom een interessant portfolio van merken belooft, moeten we met veel spijt erkennen dat het, in termen van de gezamenlijk overeengekomen doelstellingen, niet voldoende is om door te gaan met de beurs,' legt Jens Frey, algemeen directeur van de organisator MUVEO GmbH, uit.

Verena Westphal, projectmanager voor gardiente, voegt toe: 'We hebben altijd benadrukt dat onze acties voortdurend worden geleid door de belangen van de sector en we blijven nu trouw aan deze filosofie. Na meerdere gespreksrondes met intensieve discussies met de sector, hebben we gezamenlijk besloten om dit jaar niet door te gaan met gardiente als vakbeurs.'

De organisatoren willen echter gardiente niet uitstellen zonder een alternatief aan te bieden. Voor geïnteresseerde producenten zou er nog steeds een showroomevenement op kleinere schaal kunnen plaatsvinden op 8–9 september 2024, de oorspronkelijk geplande data, waar handelsbezoekers en exposanten zouden worden uitgenodigd voor het plaatsen van bestellingen, dialoog en netwerken. 'En daarnaast zullen we natuurlijk, zoals gebruikelijk, in nauw partnerschap met de sector blijven om gardiente in de toekomst te kunnen blijven opereren met een frisse en innovatieve aanpak. Een verschuiving van data, bijvoorbeeld, of een tweejaarlijkse cyclus zouden spannende manieren kunnen zijn om het concept voor de beurs te optimaliseren,' stelt Verena Westphal voor.

Meer informatie:
gardiente – Home of Outdoor Living
www.gardiente.de

Publicatiedatum: