Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hulasol maakt debuut op Salone del Mobile

Hulasol is een Belgisch designmerk dat stilaan de wereld verovert. Met haar eerste product, de Hulasol Faro, introduceerde het eigenlijk een nieuwe categorie van outdoor meubelen: de combinatie van lamp én parasol - een uniek concept. Het is niet te vergelijken met de klassieke parasols die vandaag al bestaan. Hulasol is zowel een kunst-en design object als een technisch hoogstandje. De aerodynamische vorm en stevige basis zorgen voor een verbluffende windstabiliteit. Het openen en sluiten is allesbehalve klassiek en een echte showsteler. Bovendien is de ronde open vorm als de gesloten organische vorm een echte eyecatcher op het terras.

Dit jaar gaat Hulasol een stapje verder. Ze maakt haar internationale debuut op de grootste design en meubelbeurs ter wereld, Salone del Mobile in Milaan, dat doorgaat van 16 tot 21 april 2024. Met direct een eigen stand en een verbluffende setting, nodigt ze iedereen uit om de Hulasol Faro en de nieuwe Hulasol Arc, in het echt te komen bewonderen. Het is een grote stap in het groeiverhaal van Hulasol om naast de meest gerenommeerde fabrikanten ter wereld een eigen standplaats te hebben. Hier komt echt de crème de la crème van de professionele designwereld, ons doelpubliek, samen. We droomden al langer van een deelname aan deze beurs aangezien vandaag de meeste aanvragen en interesse uit het buitenland komen. We zien Salone del Mobile echt als een internationale springplank en tevens als een mijlpaal in de groei en geloofwaardigheid van Hulasol als merk. De beursorganisatie is zeer selectief en daarom is het een heel grote eer om hier als nieuwkomer direct een goede plaats te krijgen.

Materialen
Hulasol bestaat uit een combinatie van hoogkwalitatief polyester textiel onderaan en acryl textiel bovenaan. Beide stoffen blinken uit in onderhoudsgemak, UV-bestendigheid en lichtdoorlatendheid. We bieden standaard 4 verschillende textielcombinaties aan (bovendoek is in 4 verschillende kleuren mogelijk: wit, grafiet, taupe of bordeaux, terwijl het onderdoek telkens wit is).

De ledverlichting is verkrijgbaar in warm wit of gekleurd (RGBW). Het licht kan bediend worden via een smartphone app (Casambi bluetooth). Ook geven we klanten twee opties, enerzijds een batterij die ervoor zorgt dat de lamp volledig standalone kan functioneren, zonder kabels op het terras. Anderzijds is er ook de optie led driver + kabel, wanneer er elektriciteit voorhanden is.

De paal en voet zijn gemaakt van RVS en gemetalliseerd staal, ze verkrijgbaar in mat witte en mat zwarte poederlak, maar elke RAL kleur mogelijk op aanvraag.

Internationale awards
In 2021 is Hulasol bekroond met één van de oudste en meest prestigieuze designprijzen ter wereld, de Good Design award in Chicago. In 2022 heeft Hulasol de Red Dot, Best of the Best award mogen ontvangen. In 2023 kon Hulasol de Archiproducts design award bij in haar kast zetten.

Meer informatie:
Hulasol
lin@hulasol.com
www.hulasol.com

Publicatiedatum: