Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Witte schakelaars? Dat is vanaf nu verleden tijd'

Prachtig donker uitgevoerde meubels, maar in het oog springende, witte schakelaars? "Dat is vanaf nu verleden tijd", laat Häfele weten. "Want ons Loox assortiment aan schakelmateriaal is uitgebreid met matzwarte producten. Schakelaars, bewegingsmelders, afstandbedieningen, etc., trekken nu niet langer meer de aandacht, maar vallen mooi weg." Zo blijft de uitstraling van je meubel in tact en kan je toch profiteren van alle mogelijkheden van Loox schakelmateriaal.



Häfele Connect Mesh staat voor draadloos bedienen. Dat kan digitaal via de Connect Mesh App, maar ook met een afstandbediening of fysieke schakelaars die draadloos werken. Er hiermee kan je al onze Loox-meubelverlichting eenvoudig instellen en bedienen. Sterker nog je kan met de aansturing via Connect Mesh veel méér uit je verlichting halen. Zo kan je tijdschakeling instellen of eigen lichtscènes voor specifieke gebruiksmomenten. En verlichtingscombinaties over meerdere ruimtes op je locatie maken, die je met maar één klik in de app tegelijk bedient.

Meer informatie:
Häfele
www.hafele.nl

Publicatiedatum: