Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JUNG kleurt met gelijkheid

JUNG gelooft in de toegankelijkheid van design en breidt daarom haar LS 990-assortiment uit met noodsystemen voor inclusieve badkamers in iedere tint uit het Les Couleurs Le Corbusier-assortiment. Zo maakt JUNG van elke sanitaire stop een functioneel maar vooral mooi en comfortabel moment voor iedereen.In veiligheid en kleur
Iedereen heeft recht op een prettig en veilig toilet- en badkamerbezoek. Om hieraan te voldoen introduceert JUNG noodsystemen voor zorgtoiletten in haar assortiment. In de AS-, CD- en LS-ranges worden nieuwe onderdelen toegevoegd als losse componenten of als complete set. Deze laatste bestaat uit een trekimpulsgever, lichtsignaal, afzetknop en netvoeding voor de stroomvoorziening van het oproepsysteem. Elke component uit de LS-range is bovendien verkrijgbaar in alle 63 kleuren van het Les Couleurs Le Corbusier-gamma.

Welzijnsdesign
Kleur kan een noemenswaardige impact hebben op ons welzijn. Ook in de badkamer of het toilet kan het een bijzondere rol spelen. Sanitaire voorzieningen voor personen met een beperking moeten natuurlijk voldoen aan belangrijke voorwaarden op het vlak van veiligheid en functionaliteit, maar ze mogen vooral ook mooi zijn. Zeg gerust moeten, want de juiste kleuren creëren een positieve en ontspannen sfeer. JUNG gebruikt kleur en contrast om belangrijke elementen (zoals schakelaars en noodsystemen) zichtbaarder te maken – zowel een upgrade in veiligheid als in esthetiek.Sanitaire gelijkheid
Voorschriften en regelgeving maken dat de meeste zorgtoiletten gestandaardiseerd zijn, met weinig ruimte voor interieurtrends of kleurgebruik. JUNG bewijst dat het anders kan en biedt de mogelijkheid om aan de hand van kleur en design badkamers nòg inclusiever te maken. Kleurrijke en moderne openbare zorgtoiletten maken een duidelijk statement en staan symbool voor meer gelijkheid. Ze vertegenwoordigen een belangrijke stap in de richting van een samenleving waarin iedereen een even belangrijke rol speelt.

Meer informatie:
JUNG
www.jung-group.com

Publicatiedatum: