Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marcel van Hoor van De Spiegel Zonwering:

'Soms val ik echt van mijn stoel, je kind zou er maar net onder zitten'

"Soms val ik echt van mijn stoel. Je kind zou er maar net onder zitten! Levensgevaarlijk", begint Marcel van Hoorn zijn verhaal op LinkedIn. "Het is verontrustend om te zien hoe vaak we bij De Spiegel Zonwering te maken krijgen met situaties waarin wij (oude) zonneschermen tegenkomen die geplaatst zijn door monteurs die niet voldoende zijn opgeleid of die werkzaam zijn voor grote bouwmarkten die zonwering en markiezen er 'even' bijdoen."Meest voorkomende fouten
Vaak wordt er gedacht dat het slechts een kwestie is van 'even' bevestigen, maar dat is absoluut niet het geval, maakt Marcel duidelijk. Het is een vak apart waarin kennis en ervaring nodig zijn om veilige en duurzame installaties te realiseren.

"Vorige week was ik zelf weer eens mee met een van onze monteurs. En ongelofelijk wat ik daar zag. Een van de meest voorkomende fouten die wij tegenkomen: te kleine bevestigingsmaterialen. Het lijkt vaak alsof er snel en goedkoop materiaal wordt gebruikt, waardoor de zonwering of markiezen niet stevig genoeg bevestigd zijn. Dit kan leiden tot het afbreken of loskomen van de zonwering, met alle gevaarlijke gevolgen van dien. Niet alleen voor je geliefde(n) die eronder liggen, maar ook voor dure eigendommen.

Daarnaast komt Marcel veel meer fouten tegen, zoals het gebruik van verkeerde bevestigingsmiddelen, het niet voldoende verankeren van de constructie en het niet controleren op eventuele zwakke plekken in de muur. "Dit zijn stuk voor stuk onveilige situaties die tot nare gevolgen kunnen leiden. Het is daarom ontzettend belangrijk om altijd een vakspecialist in te schakelen bij het plaatsen van zonwering of markiezen. Deze specialisten hebben de kennis, ervaring en materialen om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en duurzaam is."

Meer informatie:
De Spiegel Zonwering
Savannahweg 49
3542 AW Utrecht (Nederland)
+31 (30) 23 19 534
info@spiegelzonwering.nl
www.spiegelzonwering.nl

Publicatiedatum: