Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking it's about RoMi en Present Time

"Eerste keer dat we Stylisten & Interieur Ontwerpers Inspiratiedag houden"

Volgende week bereiken de zusterbedrijven it's about RoMi en Present Time gezamenlijk een mijlpaal. Voor het eerst houden de bedrijven een gezamenlijk event speciaal gericht op stylisten. Op maandag 8 april wordt de Stylisten & Interieurontwerper inspiratiedag gehouden in de showroom te Almere. "We hebben besloten de krachten te bundelen," legt Dunja Wierema uit. "Dit hebben we nog nooit eerder gedaan, maar we hebben de eerste aanmeldingen al binnen dus het wordt goed ontvangen."Variërend programma
Gedurende de dag zullen verschillende mensen informatie delen met de deelnemers. Zo zal Dunja vertellen waar it's about RoMi en het plant-based merk Good & Mojo voor staan. Verder zal Esther Kolder de nieuwe collecties in de toekomst nader toelichten. Sinds kort is ze aan de slag gegaan als inkoper bij het Amsterdamse verlichtingsmerk. Tevens zal John Grootscholten van Present Time de bezoekers te woord staan. Ook het agentschap RC Product is aanwezig om een rondleiding te geven. Op deze manier worden de deelnemers op de hoogte gebracht alle mogelijkheden van de merken it's about RoMi, Good&Mojo, Present Time, Leitmotiv en Karlsson.

Verrassende nieuwe stijl
Gedurende de Stylisten & Interieur Ontwerpers inspiratiedag zal ook de nieuwe collectie 2024-25 van it's about RoMi in de spotlights gezet worden. Wat kunnen mensen verwachten? Dunja licht alvast een tipje van de sluier op. "Het is anders dan iedereen van ons gewend is. Meestal hadden we een industriële stijl met veel zwart. Nu staan lichte tinten en veel glas juist centraal. Een hele nieuwe frisse look. Denk aan zand, lichtgroen, wit en mosterd. Dit tilt de collectie naar een hoger niveau. Het kan gemakkelijk gemixt worden met design. Ook hebben we de focus gelegd op lampen met goed leeslicht. In totaal worden er ongeveer 60 nieuwe producten gelanceerd."

SketchUp
Tevens zijn ze bij it's about RoMi achter de schermen druk bezig om stylisten en interieurontwerpers nog verder van dienst te zijn. "Alle lampen die we aanbieden moeten in SketchUp komen te staan. Een deel is inmiddels al geïntegreerd. De komende tijd zullen steeds meer producten in SketchUp komen te staan", vertelt Dunja. SketchUp is een computerprogramma waarmee in 3D kan worden getekend.Programma

  • 13.30 – 13.40 uur: Welkom met een kop koffie of thee
  • 13.45 – 14.15 uur: Presentatie it's about RoMi en Good&Mojo door Dunja
  • 14.15 – 15.00 uur: Rondleiding showroom in groep met Remco (RC Product)
  • 15.00 – 15.15 uur: Korte pauze
  • 15.15 – 15.30 uur: Presentatie nieuwe materialen en Sketch up door Esther
  • 15.30 – 16.00 uur: Presentatie en korte rondleiding door John Grootscholten
  • 16.00 – 17.00 uur: Borrel

Als extraatje krijgen bezoekers een goodie bag mee naar huis én maken ze kans op twee kaartjes voor Fabrique de Lumières.

Wil jij ook aanwezig zijn tijdens de Stylisten & Interieur Ontwerpers dag? Aanmelden kan door middel van een e-mail te sturen naar dunja@itsaboutromi.nl. Let op: er is plek voor zo'n 30 interieurstylisten en -designers, dus VOL=VOL.Meer informatie:
It's about RoMi
Herengracht 516-1
1017 CC Amsterdam
+31 (0)20 330 58 70
hello@itsaboutromi.nl
www.itsaboutromi.nl

GOOD&MOJO
+31 (0)20 330 58 70
hello@goodandmojo.nl
www.goodandmojo.nl

Present Time
Televisieweg 16
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888
info@presenttime.com
www.presenttime.com

Meer informatie:
RC Product
Elisabethhof 19
2353 EW Leiderdorp
071 512 2761
info@rcproduct.nl
www.rcproduct.nl