Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met Domani

Studio Piet Boon presenteert MOYA potten

Deze lijn van ambachtelijk gemaakte potten, een harmonieus geheel van functioneel design en esthetiek, staat tentoongesteld in de Piet Boon Flagship Stores in Oostzaan en is exclusief verkrijgbaar.

Sinds de oprichting in 1992 door Bart Bauweraerts, Gino van den Breen, en Pieter Leemans, is Domani uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de productie van keramiek. Gevestigd in België onderscheidt het bedrijf zich door authentiek vakmanschap en het gebruik van natuurlijke materialen. Vanaf het eerste ontwerp in de showroom in Antwerpen tot het ambachtelijke productieproces vlakbij Pécs, Hongarije, zorgt Domani ervoor dat keramiek en aardewerk als belangrijke kunstvorm behouden blijft voor toekomstige generaties.De MOYA-collectie is ontstaan uit de wens om een eigentijdse toevoeging te creëren aan de portfolio van Domani. De potten onderscheiden zich door strakke lijnen en premium afwerkingen, herkenbaar in vorm met subtiele texturen. Deze collectie brengt een eerbetoon aan het Nederlandse landschap en traditionele materialen zoals het stro gebruikt in rieten daken. De karakteristieke strotextuur van de MOYA-collectie vertelt daarmee een verhaal dat diep geworteld is in de Nederlandse cultuur.

Het ontwerp van de MOYA potten is een evenwicht tussen kracht en finesse. De opvallende band met strotextuur vormt een contrast met de gladde, zachte onderkant van de potten, wat de natuurlijke flexibiliteit van de klei benadrukt. Dit samenspel van texturen weerspiegelt onze ontwerpbenadering: het integreren van natuurlijke elementen in de leefomgeving, waarbij de ruwe schoonheid van de natuur samensmelt met de verfijnde esthetiek van ons interieurontwerp.Meer informatie:
Studio Piet Boon
Skoon 78
1511 HV Oostzaan
+31 20 722 00 20
info@pietboon.com
www.pietboon.com

Domani
Vlaamsekaai 35
2000 Antwerpen
+32 3 291 44 60
info@domani.be
www.domani.be

Publicatiedatum: