Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoov lanceert collectie warmtekussens voor het buitenseizoen

Het is langer licht, de temperaturen stijgen en de eerste bloemetjes beginnen uit te komen. De lente is begonnen, en dat betekent dat we eindelijk weer naar buiten kunnen. Vandaar lanceert Stoov een collectie voor het buitenseizoen: de 'stonewashed' canvascollectie. Een outdoorcollectie gemaakt van stevig canvasmateriaal voor avonturen buiten.



100% biologisch katoen
Zonder jas naar buiten is het lentegevoel. Toch zijn er momenten, vaak rond zonsondergang, dat het snel fris wordt. Ook voelt je tuinbankje tijdens een koffiepauze in de zon of het gras tijdens een picknick wellicht nog koud aan. De 'stonewashed' canvascollectie van Stoov is ontworpen om jou juist op dat soort momenten van wat extra warmte te voorzien. Zo geniet je met jouw Ploov, One of Big Hug net wat langer van je avond in de tuin of picknick in het park. En voor de trouwe viervoeter is er binnen deze collectie een Woov warmtekussen.

Canvas voelt stevig aan en is een slijtvaste stof, en vuil zoals gras, bladeren en zand kunnen er makkelijk vanaf worden geveegd. Ook mogen de hoezen mee met de was. Hierdoor is deze Stoov-canvascollectie ideaal om mee de wijde wereld in te trekken. Ondanks het robuuste karakter voelt de stof fijn en zacht aan, en geeft het je exterieur én interieur ook een stijlvol accent dankzij de moderne 'geleefde' look.



Een stukje natuur in je interieur
Geïnspireerd door de rust en schoonheid van de natuur presenteert Stoov de 'stonewashed' canvascollectie in vier kleuren: 'Fern Green', 'Sunflower Yellow', 'Sandstone Beige' en 'Midnight Blue'. Deze kleuren stralen een rustgevende, natuurlijke esthetiek uit en kunnen prachtig gecombineerd worden met gedurfde patronen of andere kleuren. De Stoov-klassiekers, zoals de Ploov en One, zijn verkrijgbaar in alle vier de kleuren, de Big Hug-serie in Fern Green en Sandstone Beige en het verwarmde huisdierenkussen Woov in Midnight Blue.

Meer informatie:
Stoov
www.nl.stoov.com

Publicatiedatum: