Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Garden Preview verwelkomt nieuwe exposanten

Tot heden verwelkomt de eerste Europese tuinmeubelbeurs, Garden Preview, vijf nieuwe exposanten. De organisatie stelt er drie voor: Traditional Teak, Shipless en Callisto Outdoor.

Drie nieuwe exposanten uitgelicht
Traditional Teak creƫert buitenmeubelen met een zuivere, authentieke en toch moderne uitstraling waar men heel lang van kan genieten. Traditional Teak staat voor duurzaamheid, jarenlange ervaring en passie bij het vervaardigen van de hoogste kwaliteit tuinmeubelen.

Het comfort en uitstraling van een luxueus tuinmeubel, geproduceerd met bewuste materialen, in een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding, dat is wat Callisto Outdoor voor ogen heeft. De collectie is spannend met een eigenzinnig randje.

Shipless verzorgt dropshipping voor tuinmeubelen van merken als The Outsider, Baratti en Siesta. Shipless heeft ruim ruim 10 jaar ervaring in de tuin- en meubelbranche als webwinkelier, retailer en importeur.


Ook 4 Seasons Outdoor is als exposant aanwezig.

Garden Preview
Op Garden Preview 2024 zijn de meest vooraanstaande en toonaangevende leveranciers van tuinmeubels en andere outdoor producten aanwezig. Zij tonen voor de eerste maal hun collecties voor 2025.

Belangrijkste doelstelling van Garden Preview is om inkopers in een ongedwongen sfeer een overzicht te geven van het beste dat vooraanstaande leveranciers uit de Benelux kunnen bieden. Zij nemen uitgebreid de tijd om met de bezoekers van gedachten te wisselen over de trends voor het komende jaar waarna men weloverwogen inkoopbeslissingen kan nemen.

Alle inkopers van outdoor meubilair die er toe doen bezoeken al jaren Garden Preview. In 2024 vindt al weer de dertiende editie plaats. Kortom: Garden Preview is een 'must attend' platform voor iedereen in de tuinmeubelbusiness.

De beurs vindt plaats op 27 en 28 mei te Houten.

Meer informatie:
Garden Preview
contact@gardenpreview.eu
www.gardenpreview.eu