Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buurman ligt wakker van Tilburgs tuincentrum

"Gek word je er af en toe van, van dat voortdurende getingeltangel van die reclamevlaggen bij de Gamma en vooral tuincentrum Natuurlijk Tilburg", zegt Gied Nijkamp uit Tilburg in een gesprek met het Brabants Dagblad (BD).Hij is geƫrgerd door het voortdurende geluid van reclamevlaggen bij Gamma en tuincentrum Natuurlijk Tilburg. Hij stapte naar de Raad van State om de vergunning voor de reclame van Gamma te laten vernietigen, maar zijn beroep werd afgewezen. Rechter Erik Minderhoud merkte op dat Nijkamp meer last had van het tuincentrum dan van Gamma. Het tuincentrum had namelijk zonder vergunning vlaggen geplaatst. De gemeente kondigde aan een dwangsom op te leggen als het tuincentrum geen vergunning aanvraagt en overweegt dempers op de masten te plaatsen om het geluid te verminderen. Dat meldt

Nijkamp was teleurgesteld maar verwachtte het resultaat. Hij betreurde het dat hij geen bezwaar had gemaakt tegen het bestemmingsplan van het tuincentrum en de bouwvergunning, omdat ze midden in het open weide- en akkergebied van Tilburg-Noord liggen. Hij vroeg zich af hoe dit kon gebeuren, gezien de eerdere bezwaren tegen zijn eigen bouwplannen. Hij keerde teleurgesteld maar niet ontmoedigd terug naar Tilburg.

Bron: BD

Publicatiedatum: