Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Montera door Jaime Hayon

&Tradition onthult tafellamp die verleden en heden combineert

Designer Hayon vond inspiratie voor de nieuwe lamp Montera, voor &Tradition, toen hij een handvol oude Spaanse ansichtkaarten ontdekte, als eerbetoon aan het erfgoed van Spanje. Met een duidelijke relatie tussen de traditionele flair en praal van het land, zijn zowel de naam als de silhouet van Montera afgeleid van de stierenvechtershoed van de iconische Matador, wat zorgt voor een naadloze integratie van culturele betekenis in modern design.

Hayon: "Montera is een eerbetoon aan mijn wortels en een viering van het rijke culturele erfgoed van Spanje. De lamp vangt het levendige karakter van enkele gevonden oude Spaanse ansichtkaarten en vermengt de tijdloze elegantie van de hoed van de Matador met mijn natuurlijke voorkeur voor het gebruik van gedurfde kleuren. Het is een bewijs van de kracht van design om tijdperken te overstijgen en te resoneren met hedendaagse gevoeligheden."

Hayons kenmerkende gebruik van kleur komt naar voren, met twee boeiende varianten: Bos en Hemel, en Amber en Robijn. Deze combinaties voegen een pop van kleur toe aan tafels, boekenplanken of vensterbanken, terwijl ze de geest van Hayons speelse ontwerpfilosofie vangen en de wens om vreugde in het leven van mensen te brengen. De lamp is voorzien van een gepolijste messing dimmer waarmee gebruikers de lichtintensiteit naar hun stemming kunnen aanpassen.

Meer informatie:
&Tradition
www.andtradition.com

Publicatiedatum: