Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Beurs Eigen Huis

Bubalou maakt van buitenruimte verlengstuk van de woonkamer

Van 22 t/m 24 maart 2024 opent de Jaarbeurs Utrecht voor de 25e keer haar deuren voor Beurs Eigen Huis. Met een verzameling van specialisten onder één dak, is dit een kans voor bezoekers om hun droomhuis tot leven te brengen. Ook Bubalou is van de partij. Met hun outdoorproducten wordt de buitenruimte een verlengstuk van de huiskamer.Bubalou tuinmeubelen
Bij Bubalou creëren ze een buitenruimte waarin je altijd kunt genieten door buitenmeubilair aan te bieden dat even comfortabel en stijlvol is als je binnenbank. Ergonomie vormt de basis van het ontwerpproces. Het zorgvuldig vormgegeven buitenmeubilair zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Maar comfort betekent niet alleen goede ergonomie, maar ook geen gesleep meer met losse kussens en een bank die het hele jaar door buiten kan blijven staan. De Bubalou all-weather tuinmeubelen zijn de perfecte keuze voor iedereen die optimaal wil genieten van het buitenleven.

Op de Beurs Eigen Huis nodigt Bubalou iedereen uit om de tuinmeubelen zelf te ervaren. Kom langs, neem plaats en ontdek het comfort waar Bubalou voor staat. "Tip: Vergeet niet om je (bouw)tekeningen mee te nemen. Of je nu bezig bent met bouw- of verbouwplannen, onze experts staan klaar om jouw visie te bespreken en de perfecte tuinmeubelen te vinden die bij jouw project passen", aldus Bubalou. Op onze stand vind je diverse opstellingen, stijlen en kleuren van onze modulaire loungesets.

Bubalou kijkt ernaar uit om jou persoonlijk te ontmoeten op standnummer T1.05.

Meer informatie:
Bubalou
info@bubalou.com
www.bubalou.com

Publicatiedatum: