Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Extremis presenteert Panigiri:

'Een eindeloos festival aan tafel'

Geïnspireerd op de gezellige sfeer van het gelijknamige Griekse festival, straalt de Panigiri collectie van Extremis gastvrijheid en warmte uit. Of het nu om een intiem etentje gaat of een groot familiefeest, aan de Panigiri is er plaats voor iedereen (ook viervoeters). Het modulaire ontwerp zorgt er dan weer voor dat je de tafel eindeloos kunt verlengen en naar hartenlust stoelen, banken en kussens kunt bijschuiven. Zo creëer je de ideale setting voor elke gelegenheid.Panigiri is niet zomaar een buitentafel, het is een engagement voor duurzaamheid. Door het gebruik van thermisch verzinkt staal, gepoederlakt roestvrij staal en thermisch behandeld essenhout (Hellwood) wordt een lange levensduur gegarandeerd. Bovendien wordt in de tafel resthout verwerkt uit andere collecties, wat bijdraagt aan een meer ecologisch ontwerp.

Verder houdt het ontwerp rekening met een milieubewust transport, want de elementen van een 15 meter lange Panigiri-tafel passen op één enkele pallet.

Meer informatie:
Extremis
Couthoflaan 20b
8972 Poperinge
+32 57 346020
info@extremis.be
www.extremis.com

Publicatiedatum: