Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Light and Building vormt vertrekpunt van internationale reis voor Zumi

Tony Decavele, Managing Director van Zumi, blikt tevreden terug op de eerste deelname van zijn bedrijf aan Light and Building. Wat begon als een kennismaking met de internationale markt, groeide al snel uit tot een viering van erkenning en waardering. "We voelden dat onze aanwezigheid een blijvende positieve indruk achterliet", zegt Decavele. "De respons en interesse in ons verhaal overtroffen onze verwachtingen."

Het enthousiasme van de vele lichtprofessionals op het evenement was aanmoedigend voor het team van Zumi. "Hun steun is voor ons van onschatbare waarde", vult Decavele aan.

De kernwaarden en Unique Selling Points (USP's) van Zumi trokken de nodige aandacht. Met een focus op duurzaamheid, repareerbaarheid, Zhaga-componenten, een langere levensduur, Cradle 2 Cradle en 3D-printing werd hun boodschap gehoord en omarmd.

"Het was fantastisch om te zien hoe verrast mensen waren door ons uitgebreide en unieke lichtspectrum", merkt Decavele op. "Innovatieve oplossingen zoals tunable white, dimmen naar warm tot 1800 Kelvin en PI-LED verstevigden onze positie in de markt."

Met trots en overtuiging begint Zumi nu aan hun internationale reis. "Deze beurservaring heeft niet alleen onze capaciteiten bevestigd, maar heeft ons ook geïnspireerd om hoger te mikken en verder te gaan", aldus Decavele.

Bekijk hier de zelfgemaakte movie van ZUMI's stand op Light and BuildingMeer informatie:
Zumi
www.zumi.be